Dün görüşme randevum vardı ve çok şükür onay aldım.
Görüşmeyi İngilizce yaptım, profilim 20li yaşlarda bir tıp öğrencisiyim, observership yapmak için gidiyorum.
Mülakat yaklaşıl 5 dk sürdü, çok soru sordu hepsine eksiksiz detay verdim, verdiğiniz bilgilere göre soru soruyor görevli, dolayısıyla güçlü yanlarınız mülakat sırasında bence oraya yönlendirmeye çalışın, öyle yaptım (sadece yes/no, tourism, observership) gibi cevaplar vermeyin diyorum, biraz daha detaylandırın.
Benim görüşmemin çok uzun sürmesi belki çifte vatandaşı olduğum için, ama gayet ayrıntılıydı.
5 yıl önce BAE ve S. Arabistan seyahatım oldu giriş mühürleri de eski pasaportumda, onları da gösterdim, onun dışında yeni pasaportum tamamen boş.
Observership yapmaya gidenler için, hasta ile contact yapacak mısınız sorusuna kesinlikle hayır diyin, bir çok kişi evet dediği için red yiyormuş, ki observership de zaten sadece gözetim oluyor hastayı dokunmuyorsunuz.
Ertesi gün pasaportumu PTTye verdiler ve yarın büyük ihtimalle elime ulaşır.
En son da herkese şunu diyebilirim, mutlaka özgüvenli olun ve düzgün giyinin, dediğim gibi bir şekilde güçlü yanınız varsa onu sordurabilirsiniz görevliye, en azından görüşme sırasında kendim sürekli bunu yapıyordum. Son olarak, yazılanlar kendi deneyimimden, daha iyi bilen birine aynı zamanda danışabilirsiniz
Herkese bol şans 
sanitall tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
sanitall tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Dün görüşme randevum vardı ve çok şükür onay aldım.
Görüşmeyi İngilizce yaptım, profilim 20li yaşlarda bir tıp öğrencisiyim, observership yapmak için gidiyorum.
Mülakat yaklaşıl 5 dk sürdü, çok soru sordu hepsine eksiksiz detay verdim, verdiğiniz bilgilere göre soru soruyor görevli, dolayısıyla güçlü yanlarınız mülakat sırasında bence oraya yönlendirmeye çalışın, öyle yaptım (sadece yes/no, tourism, observership) gibi cevaplar vermeyin diyorum, biraz daha detaylandırın.
Benim görüşmemin çok uzun sürmesi belki çifte vatandaşı olduğum için, ama gayet ayrıntılıydı.
5 yıl önce BAE ve S. Arabistan seyahatım oldu giriş mühürleri de eski pasaportumda, onları da gösterdim, onun dışında yeni pasaportum tamamen boş.
Observership yapmaya gidenler için, hasta ile contact yapacak mısınız sorusuna kesinlikle hayır diyin, bir çok kişi evet dediği için red yiyormuş, ki observership de zaten sadece gözetim oluyor hastayı dokunmuyorsunuz.
Ertesi gün pasaportumu PTTye verdiler ve yarın büyük ihtimalle elime ulaşır.
En son da herkese şunu diyebilirim, mutlaka özgüvenli olun ve düzgün giyinin, dediğim gibi bir şekilde güçlü yanınız varsa onu sordurabilirsiniz görevliye, en azından görüşme sırasında kendim sürekli bunu yapıyordum. Son olarak, yazılanlar kendi deneyimimden, daha iyi bilen birine aynı zamanda danışabilirsiniz
Herkese bol şans
-
@waterman çok teşekkür ederim. Aynen formdaki sorulara benzeyen sorular geldi mailde cevap mailini de az önce gönderdim. Cuma akşamı olup mülakat pazartesi sabahı olacağı için sizce bir sıkıntı olabilir mi? Ayrıca şu anki durumda red yeme şansım daha mı yüksek oldu, aydınlatabilirseniz çok sevinirim

-
@tufank belge istenmedi ama geçmiş seyahat, diğer pasaport bilgileri, eski adresler vs iş geçmişi vs.. maili kontrol ettim resmi bir maildir..
-
@tufank çok teşekkür ederim cevabınız için.
Bugün öğlen sonradan fark ettiğim bir mail gelmiş, extra information taleb edildi, mailin içinde bir sürü soru vardı bende maili anca akşam fark edebildim, şimdide cevap verdim. Sanırım rutinde olan bir şey değil yalnız randevum Pazartesi sabah olduğu için sizce bir sıkıntı olur mu?? Daha önce bu durumu yaşayan var mı?
Mail:
PLEASE DO NOT CHANGE THE SUBJECT LINE OF THIS EMAIL OR MODIFY THE CONTENT BELOW
PLEASE REPLY TO ALL QUESTIONS IN ENGLISH
ATTACH DOCUMENTS IF REQUIRED (acceptable formats PDF or JPG)
IF POLICE RECORDS ARE REQUESTED, PLEASE PROVIDE AN ENGLISH VERSION
IF COURT DOCUMENT IS REQUESTED, PLEASE PROVIDE ENGLISH TRANSLATION WITH THE ORIGINAL DOCUMENT
Dear Mr. (İSMİM),
You are receiving this email in reference to a recent United States visa application. It has been determined that additional information is required to further complete the application and ensure travel eligibility to the United States.
Bir sürü soru..
-
Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çok faydalı bilgiler var.
Pazartesi sabah istanbuldan ankaraya gidiyorum randevum için. Sizlere birkaç sorum vardı, anladığım kadarıyla telefonu içereye alamıyoruz, koyacak yer var mı acaba?Ayrıca, mülakatı İngilizce yapmam mı daha avantajlı Türkçe mi? İngilizce anadilim ama Türkçe bölümündeki görev yapanlar daha rahat davranıyorsa Türkçe yapabilirim, bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi lütfen

Profilim (ilk soruya bu şekilde cevap vermeyi düşünüyorum): bekar 20li yaşlarında bir tıp öğrencisiyim, observership yapmak için gidiyorum ve davet mektubum var. Aynı zamanda iş geliştirmede babamın yanında çalışıyorum kendisi istanbulda hastane sahibidir, ilerde hastanede çalışmak için Amerikan sağlık sistemini görmek ve vizyonumu genişletmek için gidiyorum.
Son 5 yılda Dubai ve Arabistan seyahatım oldu, daha eskileri de var. Orada tanıdığım yok.
Sizce alabilme fırsatım iyimidir?