Açıkçası bana değil eşime çıktı Greencard. Eşim Belarus vatandaşı. Biz gitme tarihimizi geciktirmek için geç doldurduk. Okuduğumuz zaman case numarasının mulakat için kıstas olduğunu gördük, case numaramız da düşük olduğundan ağustos veya Eylül ayında mülakata girer 3-4 ay sonrasında gideriz diye düşündük. Şuan çok şaşkınım aslında Ds260 formunu doldurma tarihine göre çağırdığını öğrendiğim için
planlamam biraz suya düşmüş gibi görünüyor ama hayat biraz da umut üzerine kurulu. Ben pozitif düşüneyim çagirmasalarda yapacak birsey yok.
yener elitaş
@yener elitaş
yener elitaş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@waterman Genelde benim gibi case numarasi dusuk olup bu kadar geç dolduran yok belki o yüzden . Yasal olarak Case numaralarına göre davet etme zorunluluğu var diye biliyorum. Bence belirleyici durum amerikadan dosyamin konsolosluğa geçiş tarihi olacaktır diye düşünüyorum. NVC kac günde gönderir konsolosluğa tahmin edemiyorum açıkçası.
yener elitaş tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar telegram grubuna eklemeniz için ne yapmamız lazım.
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar Polonya konsolosluğunun yoğunluğu veya performansı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
Açıkçası bana değil eşime çıktı Greencard. Eşim Belarus vatandaşı. Biz gitme tarihimizi geciktirmek için geç doldurduk. Okuduğumuz zaman case numarasının mulakat için kıstas olduğunu gördük, case numaramız da düşük olduğundan ağustos veya Eylül ayında mülakata girer 3-4 ay sonrasında gideriz diye düşündük. Şuan çok şaşkınım aslında Ds260 formunu doldurma tarihine göre çağırdığını öğrendiğim için
planlamam biraz suya düşmüş gibi görünüyor ama hayat biraz da umut üzerine kurulu. Ben pozitif düşüneyim çagirmasalarda yapacak birsey yok. -
Ben anlamadığım bütün dünya Case numarasına göre çağırırken, green card kurallarından biri de case numarasıyken neden Ds260 doldurma tarihine göre alıyorlar. Aslında kurallar dışına çıkmış oluyorlar. Herkesin yazdıklarından anladığım süreç aslında ne olacağını gösterecek açıkçası. Benim umudum var. İçimden bir his ağustosta gorusmeye cagiracaklar diyor.

-
@waterman Genelde benim gibi case numarasi dusuk olup bu kadar geç dolduran yok belki o yüzden . Yasal olarak Case numaralarına göre davet etme zorunluluğu var diye biliyorum. Bence belirleyici durum amerikadan dosyamin konsolosluğa geçiş tarihi olacaktır diye düşünüyorum. NVC kac günde gönderir konsolosluğa tahmin edemiyorum açıkçası.
-
@waterman konsolosluk mülakatlari case numarasına göre organize edilmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.
-
Merhabala gecen hafta DS260 formunu doldurdum Case Numaram 3xxx. Henuz durum At NVC. Sizce konsoloslukta mülakata davetim case numaram düşük olduğundan süreç benim için hızlı ilerler mi ? Yoksa DS260 formunu geç doldurduğumdan negatif mi etkilenirim. Yorumlarınız için şimdiden herkese teşekkürler