• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yener elitaş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yener elitaş

@yener elitaş

3
    İtibar
    62
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Konya Yaş: 31

yener elitaş Takip etme Takip Et

yener elitaş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Açıkçası bana değil eşime çıktı Greencard. Eşim Belarus vatandaşı. Biz gitme tarihimizi geciktirmek için geç doldurduk. Okuduğumuz zaman case numarasının mulakat için kıstas olduğunu gördük, case numaramız da düşük olduğundan ağustos veya Eylül ayında mülakata girer 3-4 ay sonrasında gideriz diye düşündük. Şuan çok şaşkınım aslında Ds260 formunu doldurma tarihine göre çağırdığını öğrendiğim için 😀 planlamam biraz suya düşmüş gibi görünüyor ama hayat biraz da umut üzerine kurulu. Ben pozitif düşüneyim çagirmasalarda yapacak birsey yok.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Y
      yener elitaş

@waterman Genelde benim gibi case numarasi dusuk olup bu kadar geç dolduran yok belki o yüzden . Yasal olarak Case numaralarına göre davet etme zorunluluğu var diye biliyorum. Bence belirleyici durum amerikadan dosyamin konsolosluğa geçiş tarihi olacaktır diye düşünüyorum. NVC kac günde gönderir konsolosluğa tahmin edemiyorum açıkçası.

Y
      yener elitaş

yener elitaş tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar telegram grubuna eklemeniz için ne yapmamız lazım.

Y
      yener elitaş
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar Polonya konsolosluğunun yoğunluğu veya performansı hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yener elitaş

Açıkçası bana değil eşime çıktı Greencard. Eşim Belarus vatandaşı. Biz gitme tarihimizi geciktirmek için geç doldurduk. Okuduğumuz zaman case numarasının mulakat için kıstas olduğunu gördük, case numaramız da düşük olduğundan ağustos veya Eylül ayında mülakata girer 3-4 ay sonrasında gideriz diye düşündük. Şuan çok şaşkınım aslında Ds260 formunu doldurma tarihine göre çağırdığını öğrendiğim için 😀 planlamam biraz suya düşmüş gibi görünüyor ama hayat biraz da umut üzerine kurulu. Ben pozitif düşüneyim çagirmasalarda yapacak birsey yok.

Y
      yener elitaş

Ben anlamadığım bütün dünya Case numarasına göre çağırırken, green card kurallarından biri de case numarasıyken neden Ds260 doldurma tarihine göre alıyorlar. Aslında kurallar dışına çıkmış oluyorlar. Herkesin yazdıklarından anladığım süreç aslında ne olacağını gösterecek açıkçası. Benim umudum var. İçimden bir his ağustosta gorusmeye cagiracaklar diyor. 😊

Y
      yener elitaş

@waterman Genelde benim gibi case numarasi dusuk olup bu kadar geç dolduran yok belki o yüzden . Yasal olarak Case numaralarına göre davet etme zorunluluğu var diye biliyorum. Bence belirleyici durum amerikadan dosyamin konsolosluğa geçiş tarihi olacaktır diye düşünüyorum. NVC kac günde gönderir konsolosluğa tahmin edemiyorum açıkçası.

Y
      yener elitaş

@waterman konsolosluk mülakatlari case numarasına göre organize edilmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.

Y
      yener elitaş

Merhabala gecen hafta DS260 formunu doldurdum Case Numaram 3xxx. Henuz durum At NVC. Sizce konsoloslukta mülakata davetim case numaram düşük olduğundan süreç benim için hızlı ilerler mi ? Yoksa DS260 formunu geç doldurduğumdan negatif mi etkilenirim. Yorumlarınız için şimdiden herkese teşekkürler

Y
      yener elitaş