• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Onur Avm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Onur Avm

@Onur Avm

6
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Onur Avm Takip etme Takip Et

Onur Avm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

@Onur-Avm, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Merhabalar, @Rushvisasnow sayesinde 3 kisilik aile randevumuz Mart 2024'ten Mayis 2023 sonuna cekildi. Salih bey surec boyunca cok kibar, samimi ve durust bir sekilde davrandi. Kendilerine cok tesekkur ediyorum, herkese tavsiye ediyorum. Ayrica foruma ve forumda yorum yapan arkadaslara da cok tesekkur ederim, onlar sayesinde @Rushvisasnow ile tanismis olduk.

Vizemiz onaylandı. Tekrar teşekkürler @Rushvisasnow

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      Onur Avm
      Onur Avm
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Merhabalar, @Rushvisasnow sayesinde 3 kisilik aile randevumuz Mart 2024'ten Mayis 2023 sonuna cekildi. Salih bey surec boyunca cok kibar, samimi ve durust bir sekilde davrandi. Kendilerine cok tesekkur ediyorum, herkese tavsiye ediyorum. Ayrica foruma ve forumda yorum yapan arkadaslara da cok tesekkur ederim, onlar sayesinde @Rushvisasnow ile tanismis olduk.

Onur Avm
      Onur Avm

Onur Avm tarafından gönderilen son iletiler

@Onur-Avm, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Vizemiz onaylandı. Tekrar teşekkürler @Rushvisasnow

Onur Avm
      Onur Avm

Onur Avm
      Onur Avm