@heavenblue doğrudur neler yaşanıyor artık günümüzde daha dikkatli olmak lazımdı bu saatten sonra tek tesellim erken fark edebilmem oldu. Elimden geldiği kadariyla süreci kendim takip etmeye çalışıcam ama şevkim kırıldı orası ayrı.
Melis Gönenç
@Melis Gönenç
Melis Gönenç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Melis Gönenç tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@heavenblue doğrudur neler yaşanıyor artık günümüzde daha dikkatli olmak lazımdı bu saatten sonra tek tesellim erken fark edebilmem oldu. Elimden geldiği kadariyla süreci kendim takip etmeye çalışıcam ama şevkim kırıldı orası ayrı.
-
@volkanu Teşekkür ederim. Öyle yapacağım bu saatten sonra.
-
@birumut böyle bir hataya kapıldığım için gercekten üzgün hissediyorum ne yazık ki öyle hayaller uğruna...
-
@crazycells peki verdiğimiz parayi geri alma durumumuz olabiliyor mu yoksa geç mi kaldım. Tekrardan başvurma hakkim var mi yoksa 1 kerelik mi olabiliyor ?
-
@crazycells bana hastane ile anlasmali olduklarini soylediler. Ben ucreti firmaya oduyorum onlarda benim icin hastaneden randevu alip gerekli tahlilleri yaptiriyorlarmis yani hastanede raporu firmaya gonderiyormus ama ilk basta baska hicbir ucret olmayacak dediler sonradan saglik raporu durumu cikti ben anlayamadim bu durumu. Ne yapmami onerirsiniz benim aklim cok karisti. 300 tl gibi bir fiyatta önden ödemiştim can sıkıcı bir durum haline gelmez umarim.
-
Merhabalar başvuru icin greencardbasvurum diye araci bir firma ile anlastim konunun takip surecinde destek icinde ve takibinde olacaklar. Ilk olarak bir miktar ucret odedim ama simdi saglik raporu icinde bir odeme yapmam gerekiyormus. Normalde detayli bir saglik taramasindan gececekmisim ama 1.250 tl gibi bir fiyat çıkıyormuş araci kurum oldugundan fiyati 550 tlye indirmisler yani bu doğru mudur? Bu fiyatlar gerçeği yansitiyor mu ?