Merhaba, DV Lottery ile ilgili olarak I-485 formunu Chicago Lockbox'a mı yoksa USCIS sayfasında oturduğumuz adreslere göre belirlenmiş merkezlere mi göndereceğiz?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
D
Deniz Harman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Deniz Harman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@Deniz-Harman, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Merhaba, DV Lottery ile ilgili olarak I-485 formunu Chicago Lockbox'a mı yoksa USCIS sayfasında oturduğumuz adreslere göre belirlenmiş merkezlere mi göndereceğiz?
Değerli forum üyeleri, 2023 DV kazanları içinde AOS başvurusu yapan ve bu soruya güncel bilgilerle cevap verebilecek hiç kimse yok mu?
-