• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kartela
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kartela

@kartela

0
    İtibar
    112
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kartela Takip etme Takip Et

kartela tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

Evet ben de daha önce yayınlanan bir cevapta gördüm. Burda da bulunsun.

@sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Documents Required for All Applicants:

• Copy of passport biodata page (no translation required) - pasaportunuzun ilk sayfalarinin kopyasi

• Birth certificate - vukuatli nufus kayit ornegi (e-devlet)

• Military records for any applicant who has previously served in the military - askerlik durum belgesi (e-devlet)

• Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries - arsiv kayitli adli sicil kaydi (e-devlet)

• If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record - eger suc islediyseniz veya ceza aldiysaniz mahkemelerden bunlara dair kayitlar ve cevirileri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      K
      kartela

Merhabalar, benim bir sorum olacakti. Military record e-devlet ten alınıyor mu yoksa herhangi bir karakola gitmek mi gerekiyor, ne kadar zamanda çıkıyor?

K
      kartela

@crazycells cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi sistem değiştiği için ds260 ı gönderdikten hemen sonra belge göndermek gerekiyor sanırım. Sağlık raporu ve mali kaynakları da hemen ds260 ile mi göndereceğiz yoksa mülakatta mı bu iki belgeyi vereceğiz? Bir de üniversite mezunları için lise diplomasına gerek yok değil mi? Kusura bakmayın dv2019 bekleme odasında yazılmış mı diye okuyacaktım ama o kadar çok mesaj birikmiş ki bu soruların yanıtı var mı diye bakmak samanlıkta iğne aramak gibi. Zaman ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.

K
      kartela
    • RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@crazycells merhaba cevabınız için çok teşekkürler. Orda aynı zamanda Special Seal(s) / Color / Format: There is no special seal(s)/color/format yazıyor. Ben burdan illa resmî kopya olmasına gerek yok anlıyorum. Zaten benim bahsettiğim alternatif bir doküman değil polis kaydının kendisi. Ama yine de önce elektronik için başvuru yapıp o gelince resmî kopyayı posta ile istemek ihtiyatlı bir seçenek olabilir.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      K
      kartela

@calibraturbo hayır daha doldurmadım

K
      kartela

Merhaba biz de 2019 talihlisiyiz. Özel nedenlerle belgelerimizi hazırlamaya geç başladık. Case numberimiz 3binlerde. Sanıyorum çoktan current oldu. Biraz teknoloji özürlü olduğum için belgelerin listesine ulaşamadım. Eminim ki forumda bir yerlerde var ama ben bulur gibi oldum bulamadım. Direkt linkini atabilirseniz çok sevinirim.
      Bir de ben bu current number ile olabildiğince geç ama risksiz bir tarihte başvurmak isterim. Zira son ana kadar gidip gitmeyeceğimiz belirsiz. En son ne zaman mülakat tarihi verirler. Yani en son Ekim'de mülakat oluyorsa ondan kaç ay önce başvurmak lazım. Bana mümkün olan en geç ayı söyler misiniz? Tabi ki bu bilinmez ama ongorunuz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

K
      kartela

@filth_grinder mail ile bir şifre veriyorlar. Sisteme o şifre ile girip aynı bizim e-devlet ten olduğu gibi bir doküman indiriyorsunuz. Belgenin altında uzunca bir referans kodu var.

K
      kartela

@filth_grinder merhaba, ben de Fransa'dan adli sicil kaydı almak istiyorum. İlk basvurumu pasaport ile yaptığım için reddetmisler. Şimdi nüfus cüzdanı ile tekrar yapacağım. Kafama bir sey takıldı. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu kaydın elektronik halini elçilik kabul ediyor mu yoksa illa Fransa'dan posta ile mi gelmesini istememiz gerekiyor?

K
      kartela