6 mart pasaport konsolosluğa ulaştı 8 mart Application received 9 mart Approved oldu herkese bol şanslar .
ahmed88 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
ahmed88 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
6 mart pasaport konsolosluğa ulaştı 8 mart Application received 9 mart Approved oldu herkese bol şanslar .
-
@denizci10 Çocuğum için başvuru yaptık ve belgeleri İstanbula gönderdik ds 160 formununda başvuru teslim yeri seçeneğinde Ankarayı seçmiştik sorun olur mu ?
-
Çocuğum için başvuru yaptık ve belgeleri İstanbula gönderdik ds 160 formununda başvuru teslim yeri seçeneğinde Ankarayı seçmiştik sorun olur mu ?
-
@beceke ptt konsolosluğa teslim etmiş mail yazdım dönüş yok bizaat Ankaraya gitmem gerekiyor mu .
-
@beceke, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
PTT den talep edilebilir tam olarak bilgi sahibi değilim, en kötü Ankara iade eder sanırım
PTT den nasıl talep edilir
-
@beceke merhaba ben geçen hafta çocuğum için başvuru yaptım ücreti ödedikten sonra direk Ankaraya passport ve belgeleri gönderdim sonra İstanbula gönderilmesi gerektiğini fark ettim no status yazıyor ne yapmam gerekiyor passport iade talep için mail mi yazmak gerekiyor Acil
yardım lütfen -
@alini merhaba ben geçen hafta çocuğum için başvuru yaptım ücreti ödedikten sonra direk Ankaraya passport ve belgeleri gönderdim sonra İstanbula gönderilmesi gerektiğini fark ettim no status yazıyor ne yapmam gerekiyor passport iade talep için mail mi yazmak gerekiyor Acil yardım lütfen