• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. xereon
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    X
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

xereon

@xereon

2
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

xereon Takip etme Takip Et

xereon tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

11 aydır beklediğimiz K1 başvurumuz var, Ekim 2023 olan B1 mülakat tarihimizi bugüne çekebildik. Istanbul'da görüşmeye gittim. Neden gitmek istediğimi sordu, nişanlımın mezuniyetine katılmak istediğimi belirttim. Ne kadar kalmayı düşünüyorsun gibi bir soru bekledim, ancak gelmedi. Nişanlımla nasıl tanıştığımızı sordu, hangi üniversitede okuduğunu sordu, benim ne iş yaptığımı sordu. Hiç bir evraka bakmadan üzgünüm, şu an turist vizesi için uygun değilsiniz, K1 vizesinde bol şans dilerim dedi. Mülakata giren onca kişiden sadece 1 tane kabul edildiniz duydum. Geri kalan herkesi reddettiler. İçeriye giriş tam bir askeriye kıvamında. Evet, K1 başvurumuz olduğu için çok bir şey beklemiyordum, ancak yine de üzdü. 5 yıldır devlet kurumunda çalışıyor olmanın da, birikim yapmış olmanın da hiç bir önemi yok. Sen göçmensin deyip reddediyorlar. Biz de K1'i bekleriz 🙂

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      X
      xereon

xereon tarafından gönderilen son iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@melike-iyigun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@xereon noa2 tam ne zaman gelmişti? NVC den mail mi geldi yoksa uygulamadan mı gördünüz? Son sorum da mülakat için randevu bulabildiniz mi? Şu an randevular ne durumda acaba? 🙂 benim de noa2 mayısta gelmişti nvc den haber bekliyorum da

8 Mayıs'ta geldi. Henüz randevu bakmadık yukarıda bahsettiğim durumu anlamaya ve çözmeye çalışıyoruz. Yakında haber gelir size de umarım.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      X
      xereon
    • RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhabalar,
      NoA1 : Nisan 2022
      NoA2: Mayıs 2023
      NVC Welcome Letter bugün (27 Temmuz)

Nişanlım yüksek lisansını Haziran'da tamamladı ve farklı şehire taşındı annesinin yanına geçici olarak. Bu sürede yüksek lisanstan dolayı unvanı değiştiği için yeni iş bakıyor. Büyükelçilikte vize mülakatında ondan financial support için son 6 ay bordrosu gibi şeyler istiyorlar mı? 2020, 2021, 2022 yıllarının tax return'ları mevcut elimizde. Neler yapabiliriz bu durumda? Nişanlım çok büyük stres altında. Şimdiden teşekkür ederiz tüm öngörü ve bilgilerini paylaşanlar için.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      X
      xereon
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

11 aydır beklediğimiz K1 başvurumuz var, Ekim 2023 olan B1 mülakat tarihimizi bugüne çekebildik. Istanbul'da görüşmeye gittim. Neden gitmek istediğimi sordu, nişanlımın mezuniyetine katılmak istediğimi belirttim. Ne kadar kalmayı düşünüyorsun gibi bir soru bekledim, ancak gelmedi. Nişanlımla nasıl tanıştığımızı sordu, hangi üniversitede okuduğunu sordu, benim ne iş yaptığımı sordu. Hiç bir evraka bakmadan üzgünüm, şu an turist vizesi için uygun değilsiniz, K1 vizesinde bol şans dilerim dedi. Mülakata giren onca kişiden sadece 1 tane kabul edildiniz duydum. Geri kalan herkesi reddettiler. İçeriye giriş tam bir askeriye kıvamında. Evet, K1 başvurumuz olduğu için çok bir şey beklemiyordum, ancak yine de üzdü. 5 yıldır devlet kurumunda çalışıyor olmanın da, birikim yapmış olmanın da hiç bir önemi yok. Sen göçmensin deyip reddediyorlar. Biz de K1'i bekleriz 🙂

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      X
      xereon