@waterman anlamıyorum bugün sabahtan beri telegramda 28 gün kaldı acele et çıkartman lazım diyenlerle doldu ister istemez şüpheye düştüm eğer kazanırsam aile üyelerimin pasaportu olmadığından sıkıntıya giricem diye. Ama kazandığımız gibi direk hepsine randevu almayı planlıyordum oysaki.. sizce ne olur ne olmaz hemen çıkarttırmalı mıyız pasaportları ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
dilaradiyebiri
@dilaradiyebiri
dilaradiyebiri tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba burada yeniyim sizlerin bilgisine acil ihtiyacım var. 28 gün sonra sonuçlar açıklanacak ve diyelim ki kazandım ds260 formunu göndermem için sadece benim pasaport bilgimi girebilirim şuan eşim ve 2 çocuğumun pasaportunu çıkartmadım kazanırsak çıkartırız diye düşündüm fakat o formu da hızlı doldurup göndermemiz gerekiyor ya. Eşim ve çocuklarımın pasaport bilgileri olmayacak herhangi bir sorun yaratır mı bu ? Çıktığı gibi başvuracağız çünkü onlar için 2-3 haftaya aciliyet bildirirsem gelir ama formu güncellersemde mülakat tarihi uzar deniliyor sizce şuan nasıl bi yol izlemeliyim ?