Merhaba, iyi forumlar.
18 yaşında hazırlık okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Daha önce Hollanda, Avusturya ve Ukrayna giriş çıkışlarım var aynı zamanda yeşil pasaport sahibiyim. 3 Mart 2023 tarihiyle vizemi almış bulunmaktayım. Farklı, güzel bir planınız var ise ve kendinizi güzel ifade ederseniz vizeyi rahatlıkla alabileceğinizi düşünüyorum. İsteyen herkesin alması dileğiyle. Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
ahmetalimatur
@ahmetalimatur
ahmetalimatur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@salih2825 bu benim ilk başvurum
ama dediğiniz konuyu da biraz araştırdım bazı kişiler başvuru yapıp tarih bulup vizeyi aldığını söylüyor ama bazıları da hiçbir türlü alamadıklarını belirtiyorlar. -
@salih2825 merhaba , iyi forumlar salih bey. ben başvurumu 4 gün önce yaptım önce 10 ekim'e alabildim daha sonra 19 ağustos en son ise 3 mart tarihine çekmeyi başardım. aldığım andan itibaren telefonumun tarayıcısında bir sekmeye ais randevu sitesini sabitledim ve günde 20 25 defa belli aralıklarla girip şansımı denedim. ardından mülakat tarihini bir hafta sonrasına alma şansını yakaladım ve hemen aldım. umudunuzu hiç kaybetmeyin sürekli yakın tarihler boşalıyor ben canım sıkıldığında ara ara bakıyorum bugün 30 mart'a randevu açtılar mesela. dediğimi uygulayabilirseniz yakın tarihe randevu alma şansınız çok yüksek, bol şans

-
@charon dün akşam saatlerinde ekim ayındaki randevumu 3 marta aldım, ara ara kontrol etmenizde fayda var umarım erkene çekebilirsiniz

-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@mbuyukbekar Merhaba, vize mülakatından bir süre (tavsiyem 1-2hafta) önce DS160 formunu güncel şekilde doldurup görüşmeye girmeden önce yeni DS160 formunuzun confirmation sayfasını konsolosluk görevlisine verip güncelletebilirsiniz.