• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. omarmtl tv
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

omarmtl tv

@omarmtl tv

3
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

omarmtl tv Takip etme Takip Et

omarmtl tv tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

merhabalar arkadaslar ben Virginia ikamet etmekteyim, ben buraya ailemle geleli 3 aydan gecti ve green cardim hala gelmedi, nereden soraya bilirim bunu bilen arkadaslar var mi aranizda? green card ucretini buraya gelmeden odemistik
      Ben austosun 6 si ABD ye ailemle giris yaptim, arkadasimin evinde 1 hafta kaldik, sonra kiralik apartman bulduk ve oraya tasindik. gelir gelmez bankadan 1 normal banka cardi, birde 300 dollar limiti olan credi cardi cikardik, sonra cocuklarin okul kayit islemlere kosturduk, 7 gunde SSN numaramiz geldi, o zamana kadar hicbir sey yapamiyorsun zaten, sadece banka ve okul isleri haylettik, evi arkadasimizin adindan kiraya aldik. SSN aldiktan sonra hemen araba aldik, sonra ehliyet icin yazilim testten gectik, Virginiada( turkce sinav secebilirsin) ve parking sinav icinde tercuman istendi onuda haylettik, ehliyetim elime geldikten sonra door dash ve baska programlara bas vuru yapa bildim, ve hepside beklemeye aldilar, yani bildigin hemen door dash amazon flex yapamiyorsun, sadece instacard 2 gune hemen acildi. yani biz 1 ay issiz gezdik, 1 aydan sonra yavas yavas hersey yerine oturmaya basladi, inglizce kursa yazildik , yetiskinler icin ESOL kurslari var, 3 aya 150$ haftada 2 kez aksamlari 3 saatlik bir kurs, ucretsiz kurslarda vardi ama yer kalmamisti. simdi hala doordash yapiyorum cunku benim yeterince inglizcem yok, biraz ugrendikten sonra yaska planlar var insallh onlarla ugrasirim. buraya geldigimizde kisacasi asagidaki isleri yaptik:

1. banka karti cikarmak
      2. cocuklari okula kaydetmek
      3. ev kiralamak
        SSN geldikten sonra
      4. araba almak
      5. ehliyet almak
      6. gecici is bulmak
        Bu arada cocuklara SSN geldikten sonra esim adindan cocuklara ucretsiz saglik sigortasina kayit yaptirdik, medicaid. bizim duruma gore sadece 3 cocuk faydalana bildi, yetiskinlere yok
      Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      omarmtl tv
      omarmtl tv
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Goodmanx @Emre Kurtulmuş @Serap-2 tesekkurler ilgili sayfayi inceledim, Allah razi olsun

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      omarmtl tv
      omarmtl tv

omarmtl tv tarafından gönderilen son iletiler

@MySea Tesekkurler, internetten randevu alinmiyormus bizim gibilere, yarin arayip deneyecem. Tekrar tesekkur ettim

omarmtl tv
      omarmtl tv

merhabalar arkadaslar ben Virginia ikamet etmekteyim, ben buraya ailemle geleli 3 aydan gecti ve green cardim hala gelmedi, nereden soraya bilirim bunu bilen arkadaslar var mi aranizda? green card ucretini buraya gelmeden odemistik
      Ben austosun 6 si ABD ye ailemle giris yaptim, arkadasimin evinde 1 hafta kaldik, sonra kiralik apartman bulduk ve oraya tasindik. gelir gelmez bankadan 1 normal banka cardi, birde 300 dollar limiti olan credi cardi cikardik, sonra cocuklarin okul kayit islemlere kosturduk, 7 gunde SSN numaramiz geldi, o zamana kadar hicbir sey yapamiyorsun zaten, sadece banka ve okul isleri haylettik, evi arkadasimizin adindan kiraya aldik. SSN aldiktan sonra hemen araba aldik, sonra ehliyet icin yazilim testten gectik, Virginiada( turkce sinav secebilirsin) ve parking sinav icinde tercuman istendi onuda haylettik, ehliyetim elime geldikten sonra door dash ve baska programlara bas vuru yapa bildim, ve hepside beklemeye aldilar, yani bildigin hemen door dash amazon flex yapamiyorsun, sadece instacard 2 gune hemen acildi. yani biz 1 ay issiz gezdik, 1 aydan sonra yavas yavas hersey yerine oturmaya basladi, inglizce kursa yazildik , yetiskinler icin ESOL kurslari var, 3 aya 150$ haftada 2 kez aksamlari 3 saatlik bir kurs, ucretsiz kurslarda vardi ama yer kalmamisti. simdi hala doordash yapiyorum cunku benim yeterince inglizcem yok, biraz ugrendikten sonra yaska planlar var insallh onlarla ugrasirim. buraya geldigimizde kisacasi asagidaki isleri yaptik:

1. banka karti cikarmak
      2. cocuklari okula kaydetmek
      3. ev kiralamak
        SSN geldikten sonra
      4. araba almak
      5. ehliyet almak
      6. gecici is bulmak
        Bu arada cocuklara SSN geldikten sonra esim adindan cocuklara ucretsiz saglik sigortasina kayit yaptirdik, medicaid. bizim duruma gore sadece 3 cocuk faydalana bildi, yetiskinlere yok
      omarmtl tv
      omarmtl tv
    • RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

@waterman tesekkurler cevap verdiginiz icin. ve tum vize alan arkadaslara hayirli olsun, darisi bekleyen herkesin basina

omarmtl tv
      omarmtl tv

@waterman ben DS260 formu doldururken dogum yeri turkiye, mulakat yeri kazakistan secmistim, sorun olur mu acaba

omarmtl tv
      omarmtl tv

@waterman merhabalar bir sey sormak istiyorum, ornegin ben turkiye dogumluyum, suan kazakistan vatandasligim var, mulakati kazakistanda yapsam kabul etmezler mi?

omarmtl tv
      omarmtl tv

@Goodmanx @Emre Kurtulmuş @Serap-2 tesekkurler ilgili sayfayi inceledim, Allah razi olsun

omarmtl tv
      omarmtl tv

@Emre-Kurtulmuş tesekkurler ama ben boyle baslik bulamadim

omarmtl tv
      omarmtl tv

@Goodmanx tesekkur ederim cevapladiginiz icin, ben XinJiang bolgesi Chang ji sehirinde kaldim, eski pasaportum var uzerinde 4 kere uzatilmis L vizem var, ama gecici oturum icin bir adress kayidi veriyordu, o kayip. peki siz hangi danismanlik sirketi ile calistiniz sakincasi yoksa emaili veya web sayfasini verebilir misiniz, ben bir kac reklam gordum ama guvenli mi bilemedim

omarmtl tv
      omarmtl tv

Merhabalar arkadaslar, bende 10 sene once Cinde 14 ay kalmistim, onun icinde polis raporu alamiyorum, aranizda alan varma, Cin elciligi biz vermiyoruz diyor

omarmtl tv
      omarmtl tv