Herkese merhaba. Ben DV2024 için bekleyenlerdenim. Fırsat buldukça foruma girip deneyimleri okuyorum özellikle mülakat deneyimlerinde çocuklarıyla mülakata giren var mı diye arıyorum ama çoğunu okumama rağmen denk gelmedim. Kısmet olursa ben kızımla gideceğim muhtemelen o zaman 7 yaşında olacak
Mülakatta çocuklara da soru soruyorlar mı ya da aynı anda mı giriyorsunuz? Farklı randevu saati mi alınıyor. Aynı şey doktor kontrolü için de geçerli. Herkes 2 adet aşı yapıldığından bahsetmiş ama insan ister istemez aşıların içeriğinden de emin olamıyor, o aşılar çocuklara da yapılıyor mu? Ya da çocuk ben muayene olmak istemiyorum diye ortalığı inletip, dağıtıp, ağladığında :)) sürece olumsuz bir etkisi oluyor mu? Bunları bilerek hayal kurarsam daha iyi olur :)) Şimdiden herkese bol şanslar, umarım herkesin gönlüne göre olur.
ayseekin35
@ayseekin35
Mechanical Engineer
ayseekin35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@tufank Evet haklısınız. Henüz dün indirdim hatta çıktısını aldım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Tekrar teşekkür ederim. -
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@çakıl Çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun size de
Darısı bize inşallah. -
@karaçay 5 yaş çok alt bir sınır zaten, emin olmamakla beraber sanırım şurada --> U.S Embassy in Austira https://at.usembassy.gov/covid-19-information/
ayseekin35 tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba sistem soyadı kısmımı yazmama izin vermiyor aynı şey olan var mı acaba?
-
@tufank Evet haklısınız. Henüz dün indirdim hatta çıktısını aldım
Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Tekrar teşekkür ederim. -
@tufank Teşekkür ederim, hiç soyisim olarak düşünmemişim, çok faydalı oldu bu bilgi.
-
@tufank Merhabalar, peki boşanma durumu söz konusu ise, yani kadın daha önceden eski eşinin soyadını kullanıyorsa? Eski soyisim belirtilmeli mi?
-
@karaçay 5 yaş çok alt bir sınır zaten, emin olmamakla beraber sanırım şurada --> U.S Embassy in Austira https://at.usembassy.gov/covid-19-information/
-
@lumos Çok teşekkür ederim bu bilgi için.
-
@ahmet_ Tebrikler, hayırlı olsun, ailenizle yeni hayatınızda kolaylıklar dilerim. Benim ayrıca merak ettiğim bir detay oldu. Çocuklar için Covid aşısı şartı TR'de 12 yaş diye biliyorum. 5 Yaş sınırı Viyana'yla mı alakalı?

-
@abdyldz Merhaba çocukları ne aşısı yapılıyor acaba? Grip aşısı vs gibi mi?
-
@Emre-Kurtulmuş Arattım aslında ama arada kaynadı göremedim mi tekrar uzun uzun inceleyeceğim. Çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu yazdıklarınız