• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. egor86
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

egor86

@egor86

7
    İtibar
    37
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

egor86 Takip etme Takip Et

egor86 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Vize tipi: B1/B2 (3 Ekim 2022)
      görüşmemiz baştan sona ingilizce geçti
      Görevli Bayan : Amerikaya neden gitmek istiyorsunuz?
      Ben ve Eşim : Tatilimizi orada geçirmeyi planlıyoruz.

Görevli Bayan : Nereye gitmeyi planlıyorsunuz ?
      Ben ve Eşim : Net bir plan yapmadık fakat florida ve new yorka gitmeyi düşünüyoruz

Görevli Bayan : Kaç gün kalacaksınız
      Ben ve Eşim : 19.

Görevli Bayan : Ne iş yapıyorsun
      Ben ve Eşim : ben kimya mühendisiyim, eşim çevre mühendisi

Görevli Bayan : yani ikinizde mühendissiniz
      Ben ve Eşim : evet.

Görevli Bayan : bilgisayara dönüm 5 dk birşey yazdı, duvardan sarı kağıt alıp bize uzattı. idari işleme tabisiniz dedi, detaylar bu kağıtta yazıyor dedi. Mail gelecek cevaplayıp gönderin dedi.
      Ben ve Eşim : tamam dedik çıktık.

30 kasım da case last ubdated oldu, 3 aralıkta pasaportları gönderin dediler. gönderdik. 5 aralıkta ellerine ulaştı. 8 aralıkta Administrative processing oldu aynı gü approved oldu. 14 aralıkta da issued olup pasaportları kargoladılar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      E
      egor86
    • RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@SUV2019 3 ekimde AP ye kaldım 30 Kasımda güncelleme olunca mail attım, 3 aralık ilk iş günü cevap yazıp pasaportu gönderin dediler. 8 aralıkta ellerine ulaştı. 12 aralıkta Refused den AP ye güncellendi. aynı gün approved oldu.14 aralıkta issued olup pasaportu kargoya verdiler

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      E
      egor86
    • RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Herkese merhaba, mevcutta B1/B2 vizesine sahibim. mühendisim 13 yıldan fazla mühendislik alanında iş tecrübem var. Mühendislik alanında da Yüksek lisans mezunuyum aynı zamanda yine mühendislik alanında doktora öğrencisiyim 2. sınıftayım.

EB-2 NIW vizesine başvurma aşamasındayım, Hayman woodward isimli firma ile bayağı yol ilerledim ve onlarla calışacak gibi görünüyorum.

Bu EB2 NIW yolculuğunun adımları nelerdir. I-140 Bşvurusu, I-140 onayı alma ve sonra ki süreç nasıl ilerliyor.

Bu yolda tavsiyeleriniz nedir ? aşağı yukarı bu işlem ne kadar sürüyor. Hali hazıra türkiyedeyim, statü değişikliği yapmayacağım

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      egor86

@beyza890
      Ayni seyi yasadim

Gelen maildeki firmu detayli bir sekilde doldurup gonderdim.

Case created ile case updated arasi tam 2 ay surdu. Updated olunca tarafima pasaportlari gondermem icin mail attilar.

Forumlarda okudugum kadariyla 10 gunde sonuclanan var 2 yildir sonuclanmayan var. tamamen sabir testi.
      Ama AP surecine girdiyseniz. Basvurunuz %99 onaylanmistir. Aksi taktirde direk red verip yolluyorlar

E
      egor86

@justmansam Anladım, o halde herşey tamamlandıktan NVC'den mail gelmesini bekleyeceğiz. Hergün mailleri kontrol edeceğiz gibi. gerçekten sabır gerektiren bir işmiş

E
      egor86

egor86 tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba, I-140 i formu ve premium processing icin USCIS’e ucret odemem gerekiyor. Turkiyedeki herhangi bir kredi karti ile odeme yapmam mumkun mu yada nasil bir odeme yolu izlemeliyim

E
      egor86

@Mcngz merhaba, başvuruyu kendinimiz mi yapmıştınız yoksa aracı bir kurum ile mi ?

E
      egor86

@sinemm bana gelen formda ozellikle turkce karakter kullanmayin diyordu bende kullanmadim.

E
      egor86

@sinemm sizden ne istedilerse onu vermeniz lazim. Ayrica ceviri yapmaniza gerek yok. Bana bir form gonderdiler, o formdaki sorulara cevap verdim ek bir belge vs gondermedim. Sorulardan aklimda kalanlar; son 10 yilda yurtdisina ne zaman ciktim ne amacla kimle ve finansmanini kim sagladi.
      Son 10 yildaki calistigim yerler
      Son 10 yilda kullandigim telefon numaralsri
      Son 5 yildaki ikametlerim
      Kardeslerimin adi soyadi dogum tarihleri vs vs
      Hepsini bu forma yazdim ve gonderdim tam 60 gunde tamamlandi

E
      egor86

@justmansam Anladım, o halde herşey tamamlandıktan NVC'den mail gelmesini bekleyeceğiz. Hergün mailleri kontrol edeceğiz gibi. gerçekten sabır gerektiren bir işmiş

E
      egor86

@justmansam herşey tamam, konsolosluktan randevuyu nasıl alıyoruz. yani onlar bize bir tarih mi söylüyor. misal 2026 haziranın 11'i gibi mi, yoksa normal B1/B2 vizesinde randevu alırken boş randevu gününü biz mi kovalıyoruz?

E
      egor86

@beyza890
      Ayni seyi yasadim

Gelen maildeki firmu detayli bir sekilde doldurup gonderdim.

Case created ile case updated arasi tam 2 ay surdu. Updated olunca tarafima pasaportlari gondermem icin mail attilar.

Forumlarda okudugum kadariyla 10 gunde sonuclanan var 2 yildir sonuclanmayan var. tamamen sabir testi.
      Ama AP surecine girdiyseniz. Basvurunuz %99 onaylanmistir. Aksi taktirde direk red verip yolluyorlar

E
      egor86

Herkese merhaba, mevcutta B1/B2 vizesine sahibim. mühendisim 13 yıldan fazla mühendislik alanında iş tecrübem var. Mühendislik alanında da Yüksek lisans mezunuyum aynı zamanda yine mühendislik alanında doktora öğrencisiyim 2. sınıftayım.

EB-2 NIW vizesine başvurma aşamasındayım, Hayman woodward isimli firma ile bayağı yol ilerledim ve onlarla calışacak gibi görünüyorum.

Bu EB2 NIW yolculuğunun adımları nelerdir. I-140 Bşvurusu, I-140 onayı alma ve sonra ki süreç nasıl ilerliyor.

Bu yolda tavsiyeleriniz nedir ? aşağı yukarı bu işlem ne kadar sürüyor. Hali hazıra türkiyedeyim, statü değişikliği yapmayacağım

E
      egor86

@SUV2019 3 ekimde AP ye kaldım 30 Kasımda güncelleme olunca mail attım, 3 aralık ilk iş günü cevap yazıp pasaportu gönderin dediler. 8 aralıkta ellerine ulaştı. 12 aralıkta Refused den AP ye güncellendi. aynı gün approved oldu.14 aralıkta issued olup pasaportu kargoya verdiler

E
      egor86
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Vize tipi: B1/B2 (3 Ekim 2022)
      görüşmemiz baştan sona ingilizce geçti
      Görevli Bayan : Amerikaya neden gitmek istiyorsunuz?
      Ben ve Eşim : Tatilimizi orada geçirmeyi planlıyoruz.

Görevli Bayan : Nereye gitmeyi planlıyorsunuz ?
      Ben ve Eşim : Net bir plan yapmadık fakat florida ve new yorka gitmeyi düşünüyoruz

Görevli Bayan : Kaç gün kalacaksınız
      Ben ve Eşim : 19.

Görevli Bayan : Ne iş yapıyorsun
      Ben ve Eşim : ben kimya mühendisiyim, eşim çevre mühendisi

Görevli Bayan : yani ikinizde mühendissiniz
      Ben ve Eşim : evet.

Görevli Bayan : bilgisayara dönüm 5 dk birşey yazdı, duvardan sarı kağıt alıp bize uzattı. idari işleme tabisiniz dedi, detaylar bu kağıtta yazıyor dedi. Mail gelecek cevaplayıp gönderin dedi.
      Ben ve Eşim : tamam dedik çıktık.

30 kasım da case last ubdated oldu, 3 aralıkta pasaportları gönderin dediler. gönderdik. 5 aralıkta ellerine ulaştı. 8 aralıkta Administrative processing oldu aynı gü approved oldu. 14 aralıkta da issued olup pasaportları kargoladılar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      E
      egor86