@KEMALAKKAYA merhaba.covid asisi hakkinda bilgi verir misiniz. ne zman olup gittiniz?ve antikor testi almamiz ise yarar mi ?
*
Sükran Arancak
@Sükran Arancak
Sükran Arancak tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@gkorkmaz merhaba aynı durumdayız ve benim 25 ay oldu ancak hala bir ilerleme ve sonuç yok
-
RE: North CarolinaDiğer Eyaletler içinde yayımlandı
@Senay-Sirin merhaba.galıba yıllarca NC de yaşadınız biz de eşimle iş gereği oraya taşınıyoruz.bize en iyi ve uygun yerler konusunda bilgi verir misiniz?
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@chicallonis1 merhaba eşiniz vatandaş mı yoksa green kartlı mı?
-
@Samet-Ünlü merhaba.I 130 sonucunu nerden aldınız? Casa status takip ediyorum sürekli ancak acaba kaçırdıgımız baska bir yer mi var?
-
@sxtyblck nerden baktınız o habere.Nerdeyse 2 yıl olacak ancak Uscis sonucu yok.
-
merhaba.ben I-130 formu sürecindeyim.Eşim green kartlı ve 28 nisan 2022 de ı-130 başvurusu yaptık ancak o günden beri hiçbir kıpırdama olmadı.süreç uzun oldu diğerlerine göre.Böyle bir durumda olan var mı?
#I-130 #form #vize#ailedayanıklıgöçmenvizeler