• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dilay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dilay

@dilay

1
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dilay Takip etme Takip Et

dilay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@ayvalik10 öncelikle teşekkür ediyorum çok stres yapmıştım açıkcası saçma bir hata yaptığımı düşünerek cevabınız beni rahatlattı. Lottery’e başvururken bu siteyi bilmiyordum ve araştırmıştım ve izlediğim bir video’da meslek lisesi demişti ve ben de vocational school’un hangi seviye olduğunu yazdımda yine lise olarak görünce hemen işaretlemiştim maalesef bu bilgilerden sonra araştıramamıştım daha o yüzden sordum herkes sakın hata yapmın diye uyardığı için. Aslında herkesin böyle optional sorularda bile hata yapıp iptal olacağını düşünme sebebi çevredeki insanların devamlı doğru ya da yanlış bilgi sallamasından, deneyimle sabit.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      D
      dilay

dilay tarafından gönderilen son iletiler

@ayvalik10 öncelikle teşekkür ediyorum çok stres yapmıştım açıkcası saçma bir hata yaptığımı düşünerek cevabınız beni rahatlattı. Lottery’e başvururken bu siteyi bilmiyordum ve araştırmıştım ve izlediğim bir video’da meslek lisesi demişti ve ben de vocational school’un hangi seviye olduğunu yazdımda yine lise olarak görünce hemen işaretlemiştim maalesef bu bilgilerden sonra araştıramamıştım daha o yüzden sordum herkes sakın hata yapmın diye uyardığı için. Aslında herkesin böyle optional sorularda bile hata yapıp iptal olacağını düşünme sebebi çevredeki insanların devamlı doğru ya da yanlış bilgi sallamasından, deneyimle sabit.

D
      dilay

Green card’a başvurdum ve vocational school’u meslek lisesi olarak düşünüp üniversite degree’yi işaretledim ve çoktan onayladım ola ki green card çıktı bun durum yüzünden iptal olur mu?

D
      dilay