• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. akcayonline
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

akcayonline

@akcayonline

2
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum ISPARTA Yaş: 39

akcayonline Takip etme Takip Et

akcayonline tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

merhaba herkese, bu yıl ben ve eşim ilk defa başvuracağız, iki konu hakkında sorum olacaktı ;

1.) eşim başötürülü, fotoğrafını yüzü, çenesi, alnı açık olacak şekilde çektik fakat forumdaki başvuru şartlarında kulaklar görünecek şekilde yazılmış, düşünüyorum başörtüsünü kulakların arkasına çeksek çok acayip olacak sanki, hiç öyle bir örnek de görmedim, o konuda yardımcı olabilir misiniz?
      2.) eşim İlahiyat ön lisans mezunu ama çalışmıyor. onetonline.org sitesinde hangi şekilde sorgulamam lazım, svp puanını öğrenmek için ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      akcayonline

gerek buradan , gerek sohbetten destek olan arkadaşlara teşekkür ederim, çok faydalı oldu 😉

A
      akcayonline

akcayonline tarafından gönderilen son iletiler

çok aydınlatıcı oldu, teşekkür ederim @ayvalik10 , @sytahmt

A
      akcayonline

merhaba herkese,
      eşim ve kendim için ayrı ayrı başvurumuzu yaptık, artık beklemedeyiz.. Bir taraftan da kafama şöyle bir soru takılıyor, olurda çekilişte hak kazanırsak, 4 yaşında kızım var, malum oradaki ilk aylar oldukça zor.. ev, iş, alışma, v.s... kendi başıma olsam her türlü idare ederim de bu süreçte kızımın ve eşimin mağdur olmasından çok çekiniyorum. bu noktada şöyle birşey mümkün mü merak ediyorum ; ben gitsem , iş ve ev konularını çözsem 3-4 ay sonra eşimi ve kızımı alsam oluyor mu? yani burada bir hak kaybı oluşmaması için gözetilmesi, dikkat edilmesi konular nelerdir acaba?

A
      akcayonline

gerek buradan , gerek sohbetten destek olan arkadaşlara teşekkür ederim, çok faydalı oldu 😉

A
      akcayonline

merhaba herkese, bu yıl ben ve eşim ilk defa başvuracağız, iki konu hakkında sorum olacaktı ;

1.) eşim başötürülü, fotoğrafını yüzü, çenesi, alnı açık olacak şekilde çektik fakat forumdaki başvuru şartlarında kulaklar görünecek şekilde yazılmış, düşünüyorum başörtüsünü kulakların arkasına çeksek çok acayip olacak sanki, hiç öyle bir örnek de görmedim, o konuda yardımcı olabilir misiniz?
      2.) eşim İlahiyat ön lisans mezunu ama çalışmıyor. onetonline.org sitesinde hangi şekilde sorgulamam lazım, svp puanını öğrenmek için ?

A
      akcayonline