@denizci10 vize durumum issued olarak güncellenmiş hocam dün akşam itibariyle
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Mehmet Ali ASOĞLU
@Mehmet Ali ASOĞLU
Mehmet Ali ASOĞLU tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10 çok iddialı olmuş hocam nokta atış zaman olarak
️ -
@denizci10 direk nokta atışı olur hocam umarım
️ -
@gucarslan şuan sistemde approved görünüyor
-
@gucarslan kuzenimin ki iki günde geldi o pilot olduğu ve pasaport ile işi olduğu için sanırım hemen gönderdiler. Benim ki daha gelmedi ortalama bu işlemin kaç sürdüğünü merak ediyorum ben aslında
-
24 ekimde mülakata girdim ve vize başvurm onaylandı pasaport kaç günde elime geçer. Siz kaç günde teslim aldınız başvurunuz onaylandıktan sonra ? Teşekkürler
-
@lbsryts 24 ekimde mülakata girdim ve vize başvurm onaylandı pasaport kaç günde elime geçer. Siz kaç günde teslim aldınız başvurunuz onaylandıktan? Teşekkürler