anlatamadım. Ikimizde başvuru yapacağız. Başvurularda aynı resimleri kullanacağız.
brsdemirel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2020 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Merhaba forumda yeniyim herkese başarılar dilerim.Başvuruda eşler aynı resimleri kullanabilirlermi?
-
@aysegul teşekkur ederim. Belirttiğiniz gibi kavram karmaşası olmuş. Bol şanslar.
-
@smyael inşallah Allah gonlunuzdekini nasip eder. Bol şanslar.
-
@Teacher teşekkürler bol sanslar
brsdemirel tarafından gönderilen son iletiler
-
@aysegul teşekkur ederim. Belirttiğiniz gibi kavram karmaşası olmuş. Bol şanslar.
-
Sonunda kazanan olalımda zor olsun. 
-
@Teacher teşekkürler bol sanslar
-
@izmir-tabyaları resimlerin son 6 ay icinde cekilmis olmasina dikkat ediyorum. Her muracatta yeni resim fotografcida cekilerek katiliyorum. Mukerrer muracatta yapmiyoruz. Esim ve Benin adima ayri ayri muracatta bulunuyoruz. Her ikimizinde kendi resimleri 600x600 piksel ve olculerde burada da sıkıntı yok. Muracatlarda ayni resimleri kullandik. Dv2020 icin Takildiğim konu her muracat icin ayni resimleri mi? Yoksa farkli resimlerimi kullanalim. Eşli muracatta Resim konusu bence en muallak konu?
-
@smyael inşallah Allah gonlunuzdekini nasip eder. Bol şanslar.
-
@izmir-tabyaları herke's tabiki kendi resmini kullanacak Onda hem fikiriz. Eşler için Bir muracat formunda kullanilan resimlerin diğer eş muracatinda kullanilmasi elenme nedeni olabilir MI? Orası kafama takildi. Umarim anlatabilmisimdir. Tekli muracatta kuzenime ilk cekiliste cikti. Dikkatimi cekti esli muracatta birden fazla muracat cikiyor karşima.
-
@izmir-tabyaları çekiliş için fotoğrafçida resim çekildik. Ilk olarak eşim adına muracat yaptik ve resimleri kullandım. Sonra kendim için form dolduracağimda seytan bu ya durttu ayni resimlerin kullanilmasi konusu o yuzdende arastirayim dedim.
-
Adamlar eleme için her şeye bakıyorlar. Resimde en kolay eleme fırsatı 6. Kez katıliyorum resim konusuda bence en buyuk sorun. Kafama takildi.

-
anlatamadım. Ikimizde başvuru yapacağız. Başvurularda aynı resimleri kullanacağız.