• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mine9119
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mine9119

@mine9119

20
    İtibar
    28
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mine9119 Takip etme Takip Et

mine9119 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

27 Ocak 2023 saat 10.00 daki mülakatım olumlu sonuçlandı ve onaylandı 🙏💜

Unganlarda röntgeni üstüste tekrar istediklerinde gerilsemde vize görüşmesi çok güzel geçti.
      Konsolosluk kapısında 15 er dakikalık periyotlarla çağırıyorlar. İlk önce pasaportları alıp yan tarafta ki içeriye giriş kapısında beklememizi istiyorlar. Çocuklu ailelerin randevuları kaç olursa olsun yardımcı oluyorlar.
      X-ray cihazından geçtikten sonra diğer binaya giriş yapılıyor. Girişte ki görevli pasaporta etiket yapıştırıp GC vize görüşmesi olduğu için 18 nolu gişeye yönlendirdi. 330 dolar ücret ödemesi yaptım ve sıra numarası verildi. Sıra çok çabuk geliyor. Evrak teslimi için bir bankodan çağırıldım, mülakatı Türkçe mi İngilizce mi istersiniz diye sordular. GC teslim adres değişikliğini burada söyledim ve yeni adresi verdim. Evrakları teslim ettikten 2,3 dk sonra tekrar çağırdılar. Soyisim değişikliğini sordular açıkladım. 5 dk sonra 12 numaralı kibar konsolosluk görevlisinin olduğu gişede sıra bana geldi yeminin ardından parmak izim alındı ve sohbet başladı. Sorular
      K.G: Daha önce Amerika’ya gittiniz mi?
      B: Hayır
      K.G: Çocuğunuz var mı?
      B: Evet evli
      K.G: Bekar mısınız?
      B: Evet
      K.G: Burada ne iş yapıyorsunuz?
      B: Bilişim şirketim var E- Ticaret yapıyorum
      K.G: Nereye gideceksiniz?
      B: Palm Beach
      K.G: Neden?
      B: Arkadaşlarım orada
      Bütün sorular bu kadardı. Kısa cevaplar verdim.
      Tebrik ederim vizeniz onaylandı, bir hafta içinde pasaportunuz teslim edilecek dedi. Teşekkür edip gülerek keyifle çıktım.
      Forumda daha önce bizlere örnek olması adına deneyimlerini yazıp paylaşan herkese teşekkür ederim. Teşekkürün en büyüğünü @gucaslan Uğur beye,
      @achillesoag Ogün beye ve bizlere sabreden yardımcı olabilmek için uğraşan tüm adminlere ediyorum.
      Umarım herkesin bu mutluluğu yaşadığı günleri en kısa zamanda görürürüz 🙏😊

Hepinize hayal ettiğinizden çok daha güzel bir hayat yaşamanızı dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      mine9119

@Dilara-dgn hayırlı uğurlu olsun vizeniz 😊 Yeni yaşamınızda şans ve mutluluk sizinle olsun 🙏🥰

M
      mine9119

@bahri-serhat @bahri-serhat o kadar güzel anlatmışsınız ki okurken yaşadıklarınız gözümde canlandı. Yeni yaşamınız eşiniz ve çocuklarınızla beraber sağlıklı mutluluk dolu olsun inşallah 🙏 Tebrik ederim 👏😊

M
      mine9119

mine9119 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@ankaralıdoktor43 merhaba biyometrikten sonra Türkiye’ye döndünüz sanırım. Re entry niz onaylanana kadar ki süre içinde giriş çıkış yaptınız mı acaba?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      M
      mine9119
    • RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@baranpeltek_ merhaba biometric randevu tarihiniz başvurudan kaç gün sonra bildirildi size acaba?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      M
      mine9119

@tolgasatir çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza 🙏😊

M
      mine9119

@achillesoag çok teşekkür ederim 😊

M
      mine9119

@Dilara-dgn hayırlı uğurlu olsun vizeniz 😊 Yeni yaşamınızda şans ve mutluluk sizinle olsun 🙏🥰

M
      mine9119

27 Ocak 2023 saat 10.00 daki mülakatım olumlu sonuçlandı ve onaylandı 🙏💜

Unganlarda röntgeni üstüste tekrar istediklerinde gerilsemde vize görüşmesi çok güzel geçti.
      Konsolosluk kapısında 15 er dakikalık periyotlarla çağırıyorlar. İlk önce pasaportları alıp yan tarafta ki içeriye giriş kapısında beklememizi istiyorlar. Çocuklu ailelerin randevuları kaç olursa olsun yardımcı oluyorlar.
      X-ray cihazından geçtikten sonra diğer binaya giriş yapılıyor. Girişte ki görevli pasaporta etiket yapıştırıp GC vize görüşmesi olduğu için 18 nolu gişeye yönlendirdi. 330 dolar ücret ödemesi yaptım ve sıra numarası verildi. Sıra çok çabuk geliyor. Evrak teslimi için bir bankodan çağırıldım, mülakatı Türkçe mi İngilizce mi istersiniz diye sordular. GC teslim adres değişikliğini burada söyledim ve yeni adresi verdim. Evrakları teslim ettikten 2,3 dk sonra tekrar çağırdılar. Soyisim değişikliğini sordular açıkladım. 5 dk sonra 12 numaralı kibar konsolosluk görevlisinin olduğu gişede sıra bana geldi yeminin ardından parmak izim alındı ve sohbet başladı. Sorular
      K.G: Daha önce Amerika’ya gittiniz mi?
      B: Hayır
      K.G: Çocuğunuz var mı?
      B: Evet evli
      K.G: Bekar mısınız?
      B: Evet
      K.G: Burada ne iş yapıyorsunuz?
      B: Bilişim şirketim var E- Ticaret yapıyorum
      K.G: Nereye gideceksiniz?
      B: Palm Beach
      K.G: Neden?
      B: Arkadaşlarım orada
      Bütün sorular bu kadardı. Kısa cevaplar verdim.
      Tebrik ederim vizeniz onaylandı, bir hafta içinde pasaportunuz teslim edilecek dedi. Teşekkür edip gülerek keyifle çıktım.
      Forumda daha önce bizlere örnek olması adına deneyimlerini yazıp paylaşan herkese teşekkür ederim. Teşekkürün en büyüğünü @gucaslan Uğur beye,
      @achillesoag Ogün beye ve bizlere sabreden yardımcı olabilmek için uğraşan tüm adminlere ediyorum.
      Umarım herkesin bu mutluluğu yaşadığı günleri en kısa zamanda görürürüz 🙏😊

Hepinize hayal ettiğinizden çok daha güzel bir hayat yaşamanızı dilerim.

M
      mine9119

@bahri-serhat @bahri-serhat o kadar güzel anlatmışsınız ki okurken yaşadıklarınız gözümde canlandı. Yeni yaşamınız eşiniz ve çocuklarınızla beraber sağlıklı mutluluk dolu olsun inşallah 🙏 Tebrik ederim 👏😊

M
      mine9119
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Telegram gurubuna nasıl katılabiliyoruz acaba?

M
      mine9119