• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. snowflake61
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

snowflake61

@snowflake61

7
    İtibar
    39
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

snowflake61 Takip etme Takip Et

snowflake61 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

Merhabalar,

Yeminli tercümanlarla görüştüm. Noter tasdikli istiyorsanız 30 bin lira gibi tahmini noter tasdik ücreti çıkar diyorlar. Yeminli kaşeli tercümanın çevirisi yeterli olur mu yoksa noter tasdikli yapma zorunluluğumuz var mıdır çünkü çok ciddi bir maliyet çıkıyor.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      snowflake61
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar, kız arkadaşıma green Card çekilişi çıktı haftaya nişanlanıyoruz. 10 yıldır birlikteyiz mail gelmeden önce nikah yaparsak bu durum riskli olur denmiş başka nasıl yol izleyebiliriz o aldıktan sonra benim için başvurmamız çok zaman kaybettirecek. Şimdiden nikah yapsak mülakat tarihi belli olduktan sonra yeni kimlik ve pasaport ile formu tekrar açtırıp görüşmeye ikimiz gidebilir miyiz bu konuda acil yardıma ihtiyacımız var yardımlarınız İçin şimdiden teşekkürler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      snowflake61

@crazycells yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

S
      snowflake61

@melikeugur Selamlar, çekilişten 4 gün sonra doldurduk o ama bekar olduğu İçin o şekilde doldurduk şimdi evlilik durumunda nasıl yapacağız onu öğrenmek istiyorum

S
      snowflake61

Tekrardan selamlar evrakların çıktısını almak için uyap sistemine girdim fakat çok fazla evrak var (tebligatname , yargıtay ilamı , adli tıp raporu, nüfus kayıt örneği vs)
      38 adet bu şekilde uyap dosyası gözüküyor tüm bunların çıktısını alıp yeminli tercümana çevirttirmem gerekiyor mu çünkü bayağı bir evrak olacak bu şekilde emin olmak istedim kusura bakmayın

image.png

S
      snowflake61

@melikeugur çok teşekkürler

S
      snowflake61

snowflake61 tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar,

Yeminli tercümanlarla görüştüm. Noter tasdikli istiyorsanız 30 bin lira gibi tahmini noter tasdik ücreti çıkar diyorlar. Yeminli kaşeli tercümanın çevirisi yeterli olur mu yoksa noter tasdikli yapma zorunluluğumuz var mıdır çünkü çok ciddi bir maliyet çıkıyor.

S
      snowflake61

Çok teşekkür ederim.

S
      snowflake61

Tekrardan selamlar evrakların çıktısını almak için uyap sistemine girdim fakat çok fazla evrak var (tebligatname , yargıtay ilamı , adli tıp raporu, nüfus kayıt örneği vs)
      38 adet bu şekilde uyap dosyası gözüküyor tüm bunların çıktısını alıp yeminli tercümana çevirttirmem gerekiyor mu çünkü bayağı bir evrak olacak bu şekilde emin olmak istedim kusura bakmayın

image.png

S
      snowflake61

@crazycells yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

S
      snowflake61

Merhabalar,
      Ben 10 sene önce lise zamanında kavga etmem sebebiyle mahkemede 100 gün hapis verilip onu da 2.000 tl para cezasına çevirip 5 Yıl HAGB vermişlerdi. 5 yıl içinde herhangi bir suça karışmasaydım para cezasını da ödemeyecektim. Fakat 2017 yılında Gs-fb maçında stadda çıkan arbede sonucu görevi yaptırmamak ve direnmek suçlamalarıyla birisinde 1ay15gün diğerinde 1yıl2ay olarak aynı olayda 2 farklı suçlamayla suçlu bulundum. Fakat cezaevine girmedim denetimli serbestlik verildi. Bu olay yüzünden lise zamanındaki mahkemeden de 2.000 tl cezayı ödedim. Şu anda arşiv kaydımda hem lise zamanındaki olay hem de maçta çıkan olaylardan kayıtlar bulunuyor.
      Benim sizlerden yardım istediğim konular şu şekilde;
      Bu kayıtlar ciddi sorunlar yaratır mı ?
      Eşimle yeni nikah yaptık ve ds-260 formunu güncellemek için açtırıp beni de ekleyeceğiz fakat ds260 da sivil veya mahkemeyle ilgili bir soru gelecek mi yoksa sadece talihliye mi soruluyor ?
      Bu iki mahkemenin sadece kararlarını mı İngilizceye çevirtip mülakata götürmeliyim yoksa uyap sisteminde gözüken mahkemelerdeki tüm dosyaları mı çevirtmeliyim ?
      Ayrıca mülakat tarihi 7 Eylül ve ap ye kalırsam olumlu olsa dahi yetişmeme durumu olabilir mi ?

S
      snowflake61
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar,

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      snowflake61

@Emre-Kurtulmuş Selamlar, öncelikle çok teşekkür ederim.

Gün içinde yoğun çalışma temposu ve ev kurma , evlilik hazırlıkları sebebiyle fırsatımız maalesef olmuyor. Eminim defalarca bu soruları yanıtlamışsınızdır. Aslında ben genel süreç olarak sormak istemiştim.
      2 hafta içerisinde nikahımızı yapacağız inşallah. Beraber almak istediğimiz için görüşmeden önce formu tekrar açtırmak istiyoruz. Bunun için Ankara’ya hangi maile yazmalıyız ve formu açtırmak için belli bir mail kalıbı var mıdır, AIS kaydını da nikahtan sonra mı yapmalıyız her ikimiz için ,sağlık muayenesini için pasaport yenileneceğinden randevuyu yeni pasaport geldikten sonra mı almak gerekir ve unganlardan her ikimiz için de randevuyu ds 260 formunu güncelledikten sonra mı almalıyız , ayrıca adli sicil kaydında çıkmıyor fakat arşiv kaydında suçlu bulunduğum davalar mevcut bu davaların kararlarını yeminli tercümanla noter onaylı şekilde mi sunmalıyız ve bu durum sonucu etkiliyor mu ?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim sizleri yorduğum için de tekrar kusura bakmayın lütfen

S
      snowflake61

Herkese merhaba,

Ben de 7 Haziran tarihine mülakat maili aldım. Fakat nişanlımla düğünümüz 15 eylülde olduğu için hafta içi en kısa zamanda hemen nikah yapmayı düşünüyoruz. Soyismim değişeceğinden yeniden pasaport ve kimlik çıkartmam gerekecek. Mülakat maili aldıktan sonra ne yapmamız gerekiyor bu süreçte yardımlarınızı rica ediyorum.

S
      snowflake61

Merhabalar,

Excel listesinde ds260 formunu 10.05.2022 de göndermiş olmama rağmen 05.10.2022 olarak gözüküyor. Bunu düzelttirmek için ne yapmalıyım? Ayrıca 1.tip 3. Tip 4.tip mail ne demek oluyor yardımcı olma şansınız var mı ?

S
      snowflake61

@melikeugur çok teşekkürler

S
      snowflake61