@yapay-zeka verdiğiniz link ile resmi site aynı mı? Verdiğiniz linkten başvurumu tamamlayıp confirmation number aldım. Ancak yine de şüpheye düştüm.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Z
zambak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
-
RE: Dvlottery sitesin de yaşanan sorun hk.Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
çok teşekkür ederim @crazycells @yapay-zeka bakalım hayırlısı.
zambak tarafından gönderilen son iletiler
-
çok teşekkür ederim @crazycells @yapay-zeka bakalım hayırlısı.
-
@yapay-zeka verdiğiniz link ile resmi site aynı mı? Verdiğiniz linkten başvurumu tamamlayıp confirmation number aldım. Ancak yine de şüpheye düştüm.
-
@yapay-zeka @crazycells yapayzeka arkadaşın verdiği link açılıyor evet ama resmi sayfa mı? https://dvprogram.state.gov/ değil sonuçta?
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Merhaba, dün geceden beri deniyorum ancak sayfa sürekli unavailable. Başvuru yapamıyorum:(