Merhabalar 21 Ekim'de mülakata girdim w 2 belgesini göndermemi istediler ve daha sonra vizeyi vereceklerini söyledi belgeyi sisteme yükledim Bir hafta oldu
tahmini olarak ne zaman bana dönecekler
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Mohammad Tajik
@Mohammad Tajik
Mohammad Tajik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Muhtaradana Hayır sadece belgeyi gönderdik
Mohammad Tajik tarafından gönderilen son iletiler
-
@emine-olgun Merhabalar ben de mail gönderdim daha cevap alamadım
-
@Muhtaradana Hayır sadece belgeyi gönderdik
-
Merhabalar 21 Ekim'de mülakata girdim w 2 belgesini göndermemi istediler ve daha sonra vizeyi vereceklerini söyledi belgeyi sisteme yükledim Bir hafta oldu
tahmini olarak ne zaman bana dönecekler