• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. emresurmeli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

emresurmeli

@emresurmeli

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

emresurmeli Takip etme Takip Et

emresurmeli tarafından gönderilen son iletiler

• LLC Vergi Beyanları Hakkında

Merhaba ABD'de yaşamıyorum. New Mexico'ya bağlı 2023 yılında kurulan bir LLC'im var. Birkaç sorum var cevaplayabilen olursa sevinirim. Geçen yıl hiç aktivite yoktu fiverdan birine vergi beyanı yaptırmıştım.
      -Şimdi şirket hesaplarında aktivite var beyan sırasında çalışabileceğim bir müşavir var mıdır?

• Geçen yıl gelir yok diye eyalete herhangi bir beyan yapılmamıştı. Bu hata mı ?
        Bu yıl ise gider sayılacak ödemeler ile ilgili sorunum var. İlki facebook reklamları ile ilgili.
      • Ödemeler şirket hesabından çekiliyor ama faturada şirket bilgisi yok bunu gider gösterebilir miyim? -
      • vendor'un ödemesini ABD şirket hesabına yapıyorum ama bana Çin şirketi üzerinden fatura kesiyor bunu gider gösterebilir miyim yoksa illa ödemenin ulaştığı şirket mi faturayı kesmeli?
      • Wise şirket hesabında lira olarak yatan paralar da gelir olarak beyan edilmeli mi? banka hesabı fibabanka olarak görünüyor
        -Gelir yokken ITIN gerekmiyor diye çıkartmamıştım. Şimdi gelir varken ITIN zorunlu deniyor ama net bilgiye ulaşamadım. ITIN zorunlu mu? Ayrıca bu ITIN'ın bana ne gibi avantajları olur? Şu an Mercury Bank kullanıyorum ITIN ile kredi puanına sahip olup kredi çekebilir miyim?

çok soru sordum yardımcı olan çıkarsa şimdiden teşekkürler

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      E
      emresurmeli
    • RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

2 yıllık üni mezunları vocational school mu işaretlemeli university degree mi

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      E
      emresurmeli