• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. egoshiva
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

egoshiva

@egoshiva

1
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

egoshiva Takip etme Takip Et

egoshiva tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

@berke1998 bey çok teşekkürler ilginiz için, ben de problem olmayacağı inancındayım ama insan ister istemez biraz endişeleniyor. [email protected] a da e-mail gönderdim konu ile ilgili, onlardan cevap bekliyorum, umuyorum olumlu şeyler söylerler. Gelen cevabı da forumda paylaşacağım, belki başka birilerinin de işini yarar.

Daha önce forumdan @Stickezz isimli arkadaş da aynı annotationı almış kalp rahatsızlığı sebebiyle ancak Amerika'ya giril yapmış gözüküyor, kendisine de mesaj gönderdim, belki o da bilgilendirebilir.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      egoshiva

egoshiva tarafından gönderilen son iletiler

@berke1998 bey çok teşekkürler ilginiz için, ben de problem olmayacağı inancındayım ama insan ister istemez biraz endişeleniyor. [email protected] a da e-mail gönderdim konu ile ilgili, onlardan cevap bekliyorum, umuyorum olumlu şeyler söylerler. Gelen cevabı da forumda paylaşacağım, belki başka birilerinin de işini yarar.

Daha önce forumdan @Stickezz isimli arkadaş da aynı annotationı almış kalp rahatsızlığı sebebiyle ancak Amerika'ya giril yapmış gözüküyor, kendisine de mesaj gönderdim, belki o da bilgilendirebilir.

E
      egoshiva

Herkese merhaba,

Öncellikle forumdaki ve özellikle green card süreciyle ilgili bütün bilgilendirici paylaşımlar için çok teşekkürler. Bizim vize sürecimizde fazlasıyla yardımı oldu.

Sorum şu ki, bugün itibarı ile vize basılı pasaportlarımız aldık ve benim vizemde şöyle bir annonation var "Class A or B Req. ATTN. of US PHS at POE".

Vizem 6 aylık ve sağlık raporu sürecinde de Dr. Ungan herhangi bir sıkıntı olmadığını (türberküloz vs) söylemişti sadece daha önce sarkoidoz geçirdiğimi ben belirtmiştim.

Annonationın tam olarak ne anlama geldiği ile ilgili tatmin edici bir açıklamayı internette bulamadım, acaba forumda bunun ne anlama geldiğini bilen veya daha önce bu annonationı almış olan var mı?

Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

E
      egoshiva