• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mandorlino
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mandorlino

@Mandorlino

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mandorlino Takip etme Takip Et

Mandorlino tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Gökhan-Öz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mandorlino
      Merhaba
      Formda dükkan bilgilerini nereye girdiniz
      Bildiğim kadarı ile mal varlığı diye bir kısım yok.
      Mal varlığı bilgisi olarak mı yoksa ikamet olarak mi girdiniz bu veriyi.
      Tşk

Dukkanlardan birinin mulku uzerine, digerininki ise kira. Ama dukkanlara ait detaylar, mal varligini gostermek icin degil de, dukkanlarin varligini ve adreslerini beyan icin. Yoksa, iki evleri, uc dukkanlari var. Onlara dair bir beyanda bulunmadik. Gorusmede, ikinci dukkani neden beyan etmediniz sorusuna muhatap olmamak icin, meslekle ilgili sorularin bulundugu alanda ikinci dukkan bilgisini girdim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      Mandorlino

@gucarslan Tesekkurler cevabiniz icin.

M
      Mandorlino

Sevgili forum uyeleri. daha once bir kac soru sormustum ucretli danisman konusunda. Yakinim benim yardimimla sureci devam ettirmeye karar verdi. Ben de onlarin CN i imzaya tasidim. Kazanan kisinin kendisine ait iki dukkani var ancak formda sadece birini yazabiliyor. Ikinci dukkani da yazmak icin ikinci occupation olarak `Other" secip, diger dukkanin bilgilerini girdim. Sikinti olmaz diye umuyorum ama eminim siz daha iyi biliyorsunuzdur.
      Ikinci olarak da, sosyal medya hesaplari ile ilgili sadece URL lerini yazdim ki hesaplara kolayca ulasabilsinler ararken. Bu dogru mu acaba?
      Simdiden te;ekkurler. Herkese bol sans.

M
      Mandorlino

@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mandorlino Öncelikle baştan uyarmış olayım bence yakınınızın kararına fazla müdahale etmeyin sonra herhangi bir olumsuzlukta suçlusu olarak sizi bilmesini istemezsiniz tahminimce. Keşke avukatla çalışsaydım sana uymasaydım tarzında suçlama olmasın diye.

Ama benimde önerim bizler gibi buradan faydalanması ilk GC kazandığımız 1-2 farklı özel durumumuz olduğu için avukatla görüştük bizde hemde süreç için fiyat bilgilendirmesi aldık ama istedikleri fiyatlar gereksiz derecede yüksek ve buradaki adminler kadar bilgili değiller.Adminleri geçtim hatta 2-3 ay olmuştur forumu aktif olarak takip edişim o avukatlardan daha fazla şey biliyorumdur GC konusunda yüksek ihtimalle .

Site içerisinde sürecin nasıl yürüdüğüne gelirsek, forumda ilgili konularda zaten hem adminler hem üyeler güncel ortaya çıkan bilgileri paylaşıyor, bizlerin aklına takılan soruları sorup bunlara cevap alabiliyoruz.AYrıca bunun dışında kazananlara özel telegram gruplarıda mevcut oradada güncel bilgi paylaşımı oluyor. Avukatların verdikleri hizmet ve istedikleri parayı göz önüne alınca fiyat/performans olarak verim %1 diyebilirim

Emre bey, cevabiniz icin tesekkurler. Bana kalsa tum sureci biliyorum ama onlar rahat etsin diye soze danismak istedim. Ucreti mukabil, avukat ya da sitenin ucretli hizmetinden faydalanmak istiyorlar. Forumu ben takip ediyorum ve cok faydali buluyorum, ancak onlar dedigim uzere, ucreti karsiliginda, kafalarindaki cekincelere de cevap verebilecek uzman kisileri arastiriyorlar.

M
      Mandorlino

Arkadaslar merhaba. Bir yakinim bu senenin (2023) cekilisini kazandi, ancak bir uzmanla sureci devam ettirmek istiyorlar. Benim tercihim Yesilkartforum danismanlari ama surecle ya da adminlerin hizmeti ile ilgili bilgim yok. Ilginenler bana ulasabilirse sevinirim. Tesekkurler.

M
      Mandorlino