@sudeburcu2010 bunun cidden net cevabi yok galiba
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
J
jonathann88 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
jonathann88 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@eeken Dostum ceac iv sitesine giriyorum ailenin tum uyeleri de gorunuyor . Numerical limitaion bilgisi var siradasiniz tarzi bir bilgi yani. 2021 eylul de bu ceac ekrani icin tum bilgilerin oldugu bir kagit geldi yani evet
-
@sudeburcu2010 bunun cidden net cevabi yok galiba
-
@eeken Bizim priorty date 2014 şubat , 2021 Eylul ayinda bu welcome letter geldi bize mesela. Bu visa bulletin mantigi ile simdi gelmesi sacma degil mi ben onu anlamadim.
-
Bu vize türünde welcome letter ne zaman geliyor yani ceac adresine giriş yapmamız için gereken bilgiler ne zaman geliyor bunun hakkında bilgi verir misiniz ? Mesela Priorty Date 2012 mayıs ayı , welcome letter ne zaman geliyor ?