• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. emre-dylan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

emre-dylan

@emre-dylan

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

emre-dylan Takip etme Takip Et

emre-dylan tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (H) Geçici Çalışma ve Staj Vizeleri (H2-A, H2-B ve H3)

@orhanozbekk, içinde söyledi: (H) Geçici Çalışma ve Staj Vizeleri (H2-A, H2-B ve H3)

@emre-dylan Emre Merhaba; Ben şuan H2B ile ABD' deyim. Sorunu tahminime dayanarak şöyle cevaplayayım. Birincisi işverenin geri dönmemesiinin sebebi kişisel bir durum olabilir. Şayet böyle değil ise farkı işçilere yönelmiş ihtimali var. Bu durumu çevremdemki diğer arkadaşlardan da çok görüyorum. İşveren ile mülakat yaptıktan sonra çok güzel geçmesine rağmen sonradan hiç bir şekilde geri dönmeyenler oldu. O sebeb ile senin de şansını arttırman adına birden fazla işletme ile anlaşmanı öneririm. Bu tarz geri durumların olması gayet normal ve sık yaşanılan durumlar. Umarım geri döner.Geri dönerse haber edersen süreçin hakkında yardımcı olabilirim. Hakkında hayırlısı olsun. Bol şanslar

Merhaba, bilgi için teşekkür ederim. Başka firmalara başvuru yapmak istiyorum ama googledan h2b jobs diye arattığımda reklam ilanları çıkıyor sadece. Yönlendirebileceğin bir kaç site var ise mükemmel olur teşekkürler.

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      E
      emre-dylan
    • RE: (H) Geçici Çalışma ve Staj Vizeleri (H2-A, H2-B ve H3)

Arkadaşlar merhabalar,

Bundan tam 1 ay önce restoran işleten bir Türk işletmeciyle iletişime geçtim. Kendisi haziran ayında şirketin başvurusu cevaplanacağını belirtti ama şöyle bir sorun var. İşletmeci şahıstan hala geri dönüş alamadım. Ekim 1 gibi iş başı olacaktır diye belirtti acaba şirketin h2b başvurusu hala cevaplanmamış olabilir mi? Bana Haziran ayında cevaplanır dedi ama tam bir tarih vermedi. Şuan kendisine mail atıyorum ama geri dönüş yapmıyor olumlu yada olumsuz olarak.

2022 Ekim ayında h2b ile aramızda amerikaya gidecek birileri var mı acaba? Var ise evraklarınız tamamlandı mı? Yoksa benim gibi, işveren tarafından haber mi bekliyorsunuz? Net bir cevap bulamadım bu konuda, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler, biraz uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen...

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      E
      emre-dylan