@gucarslan teşekkür ederim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
N
nezihe tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba herkese your request cannot be processed at this time hatası alıyorum normal bir şey mi acaba
nezihe tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan tamamdır düzenledim kusura bakmayın
-
Merhaba telegram grubuna onaylar mısınız
-
Merhaba 2 sorum olacaktı pasaporttaki soyismim kızlık soyismi evlenince kimlikte değişti formu doldururken hangisini yazacağım ? Birde ikametgahlarım arasında askeri okulda okuduğum için okulun adreside kayıtlı bunu yazmam gerekiyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Merhaba herkese your request cannot be processed at this time hatası alıyorum normal bir şey mi acaba