• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. HAKAN34 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

HAKAN34 0

@HAKAN34 0

17
    İtibar
    24
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

HAKAN34 0 Takip etme Takip Et

HAKAN34 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhaba Arkadaşlar case no 15XXX.

Öncelikle belirtmek isterim ki telegram gurubunda 1000 kişi olmasına rağmen bir çok insan tweet atmaktan çekindi.Ama çekinecek birşey yok.

Ben süreç boyunca 9600 tweet attım arkadaşlar. Bu benim sürecimi hiçbir şekilde olumsuz etkilemedi. Lütfen son güne kadar elinizden geldiğince sürece destek olun.

Süreç yavaş gittiği için ve Uğur bey sürecin başından beri Ankaraya güvenmeyin dediği için bende tek tek tüm Amerikan konsolosluklarına mail attım. Montevideodan tutunda Barbados a kadar. Neyse ki yakın olan Avusturya olumlu döndü.
      Ben belki faydası olur diye öncesinde Almanya'ya 6 aylık Schengen vizesi alıp giriş çıkış yapmıştım. Avusturya bu sebeple hemen 1 yıllık vize verdi.

Zaman kaybetmeden randevu tarihi haftası atladım gittim. İlk gün hemen sağlık muayenesi yerini ve Konsolosluk yerini görmek için keşfe çıktım. Avusturya muazzam bir ülke ulaşım çok kolay insanlar çok kibar.

Sağlik muayenesinde bir kaç asi yaptılar, basit bir muayene sonrası,ciğer filmi ile günü tamamladım. Çok kolaydı. Sağlık muayenem Çarşamba günü, mülakat günü Cuma günü idi.

Mülakat günü öglen saat 13.00 de benden başka 2 Türk aile ile binaya giriş yaptık.Kapida güvenlik kontrolünden geçtikten sonra sırayla bizleri çağırdılar. Çok nazik ve ilgililerdi. 20-25 dk içinde tüm süreç bitmişti. İlk önce Türkçe bilen bir hanımefendi ile evrak kontrolü yaptık, sonrasında bir beyfendi ile soru cevap şeklinde ilerledik. Nereye gideceksin, sevgilin varmı, ailen nerde gibi basit sorular sordular.

Pazartesi vizem basıldı kargoya verildi ve Salı sabah kargodan teslim aldım. Aynı gün tekrardan Türkiye'ye dönüş yaptım.

Bu forum ve buradaki deneyimler nimet gerçekten. Aksi takdirde hala bekliyor olacaktım. Umarım herkes en kısa sürede vizesini alır, inşallah seçimden sonra tek seferde bütün bekleyenler için toplu bir mülakat gelir. Gerçekten ekran başında kazandınız yazısını görmek sürecin belki sadece %20 siymis. Sn Yöneticimiz Uğur bey @gucarslan ayrıca teşekkür ederim.

Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman sorabilirsiniz.

Sevilgiler saygılar.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      HAKAN34 0
      HAKAN34 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar arkadaşlar.

Ben DS260 formunu 10.05.2022 tarihini 11.05.2022 tarihine bağlayan gece saat 02:30 ile 05:30 arasında tamamladım.

İşlemi Opera browser üzerinden yaptım.

Opera browserda VPN seçeneğini açık yaptım.(Ayarlara girerek Tarayıcıyı başlatırken VPN'e bağlan seçeneğini aktif etmelisiniz)

75ef850c-ce02-45d0-a9a3-d84afe37bd33-image.png

Gizli sekmeden değil normal sekme ile ilerledim.

DS260 kısayolunu, kısa yol çubuğuna ekledim ve sürekli olarak oraya tıklayarak sayfayı açmayı denedim.

c3bce0cd-00fd-4c59-8ae6-12d6cdbe361b-image.png
      Sayfa açılmadığında sayfayı yenilemeyi denemeyin.

Operayı komple kapatın tekrardan açın,sayfayı yenilerseniz açılmayacaktır.

VPN ayarlardan her zaman açık olarak ayarlanmalı. Adres satırındaki VPN simgesi mavi olmalı.

ccc57216-e639-45ee-8821-9a4895a44927-image.png

DS260 Sayfası diğer browserlara göre (Chrome, Edge) daha fazla açıldı. ( Operada VPN ile açıldığında aynı zamanda diğer browserlarda açılmıyordu sayfa)

Ben bu şekilde işlemi tamamladım. Herkese kolaylıklar dilerim.

HAKAN34 0
      HAKAN34 0

HAKAN34 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@AYSY33 Merhaba, kızınızın bekar olduğunu varsayarak, vatandaşlığını aldıktan sonra anne ve babasına greencard başvurusu yapabilir ortalama 1 senede süreç tamamlaniyor, kardeşi içinde green card başvurusu yapabilir fakat yıllık kotalar sınırlı ve çok yığılma olduğu için ortalama 10-15 yıl sürmekte.

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      HAKAN34 0
      HAKAN34 0
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Merhaba, schgen içinde hizmetiniz var mı?

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      HAKAN34 0
      HAKAN34 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhaba Arkadaşlar case no 15XXX.

Öncelikle belirtmek isterim ki telegram gurubunda 1000 kişi olmasına rağmen bir çok insan tweet atmaktan çekindi.Ama çekinecek birşey yok.

Ben süreç boyunca 9600 tweet attım arkadaşlar. Bu benim sürecimi hiçbir şekilde olumsuz etkilemedi. Lütfen son güne kadar elinizden geldiğince sürece destek olun.

Süreç yavaş gittiği için ve Uğur bey sürecin başından beri Ankaraya güvenmeyin dediği için bende tek tek tüm Amerikan konsolosluklarına mail attım. Montevideodan tutunda Barbados a kadar. Neyse ki yakın olan Avusturya olumlu döndü.
      Ben belki faydası olur diye öncesinde Almanya'ya 6 aylık Schengen vizesi alıp giriş çıkış yapmıştım. Avusturya bu sebeple hemen 1 yıllık vize verdi.

Zaman kaybetmeden randevu tarihi haftası atladım gittim. İlk gün hemen sağlık muayenesi yerini ve Konsolosluk yerini görmek için keşfe çıktım. Avusturya muazzam bir ülke ulaşım çok kolay insanlar çok kibar.

Sağlik muayenesinde bir kaç asi yaptılar, basit bir muayene sonrası,ciğer filmi ile günü tamamladım. Çok kolaydı. Sağlık muayenem Çarşamba günü, mülakat günü Cuma günü idi.

Mülakat günü öglen saat 13.00 de benden başka 2 Türk aile ile binaya giriş yaptık.Kapida güvenlik kontrolünden geçtikten sonra sırayla bizleri çağırdılar. Çok nazik ve ilgililerdi. 20-25 dk içinde tüm süreç bitmişti. İlk önce Türkçe bilen bir hanımefendi ile evrak kontrolü yaptık, sonrasında bir beyfendi ile soru cevap şeklinde ilerledik. Nereye gideceksin, sevgilin varmı, ailen nerde gibi basit sorular sordular.

Pazartesi vizem basıldı kargoya verildi ve Salı sabah kargodan teslim aldım. Aynı gün tekrardan Türkiye'ye dönüş yaptım.

Bu forum ve buradaki deneyimler nimet gerçekten. Aksi takdirde hala bekliyor olacaktım. Umarım herkes en kısa sürede vizesini alır, inşallah seçimden sonra tek seferde bütün bekleyenler için toplu bir mülakat gelir. Gerçekten ekran başında kazandınız yazısını görmek sürecin belki sadece %20 siymis. Sn Yöneticimiz Uğur bey @gucarslan ayrıca teşekkür ederim.

Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman sorabilirsiniz.

Sevilgiler saygılar.

HAKAN34 0
      HAKAN34 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar arkadaşlar.

Ben DS260 formunu 10.05.2022 tarihini 11.05.2022 tarihine bağlayan gece saat 02:30 ile 05:30 arasında tamamladım.

İşlemi Opera browser üzerinden yaptım.

Opera browserda VPN seçeneğini açık yaptım.(Ayarlara girerek Tarayıcıyı başlatırken VPN'e bağlan seçeneğini aktif etmelisiniz)

75ef850c-ce02-45d0-a9a3-d84afe37bd33-image.png

Gizli sekmeden değil normal sekme ile ilerledim.

DS260 kısayolunu, kısa yol çubuğuna ekledim ve sürekli olarak oraya tıklayarak sayfayı açmayı denedim.

c3bce0cd-00fd-4c59-8ae6-12d6cdbe361b-image.png
      Sayfa açılmadığında sayfayı yenilemeyi denemeyin.

Operayı komple kapatın tekrardan açın,sayfayı yenilerseniz açılmayacaktır.

VPN ayarlardan her zaman açık olarak ayarlanmalı. Adres satırındaki VPN simgesi mavi olmalı.

ccc57216-e639-45ee-8821-9a4895a44927-image.png

DS260 Sayfası diğer browserlara göre (Chrome, Edge) daha fazla açıldı. ( Operada VPN ile açıldığında aynı zamanda diğer browserlarda açılmıyordu sayfa)

Ben bu şekilde işlemi tamamladım. Herkese kolaylıklar dilerim.

HAKAN34 0
      HAKAN34 0