• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ALİ
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ALİ

@ALİ

7
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ALİ Takip etme Takip Et

ALİ tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhaba herkese, 18 temmuz tarihindeki Unganlar randevumdaki deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Benim randevu saatim 11:30 daydi fakat ben oraya 9:30 gibi vardim. Ve 4. Kata ciktim yaklasik bes on dakika bekledikten sonra islemlerime basladilar. Oncelikle pasaportumu, asi kartlarimi ve ds confirmation page i istedi hanimefendi. Ben e-nabizda bulunan asilarimi (askerde oldugum tetanoz, menenjit ve covid asilari) aile hekimime gidip uzerinde kisisel bilgilerim yazili bir sekilde belge almistim ama bu evragi verdigimde benden ayrica e-nabizdaki asi bilgilerimin oldugu sayfanin ekran goruntusunu alip mail atmami soyledi. Dedigi gibi yapip mail attim (o ekran goruntusunde asilar disinda kimlik bilgilerime dair hicbir sey yazmiyordu) onu da belgelerin arasina ekledi. Daha sonra aynı bankoda fotografimi cekip tahliller icin 3. Kata inmemi soyledi. 3. Katta kan tahlillerim alindi ve akciğer röntgeni çekildi. İdrar testi istenmedi benden(28 yasindayim) ve orada 48 dolar odedim ilk olarak. Sonrasında 4. Kata tekrar ciktim. Ve iceri gecip onluk verdiler. On dk kadar bekledikten sonra Mehmet bey muayene etti beni. Sigara kullaniyo musun, alkol kullaniyo musun, kullandigin ilaclar var mi, ameliyat oldun mu gecmiste gibi sorular sordu. Ben gecmiste oldugum apandisit ve kulak ameliyatlarinin belgelerini hastane arsivinden almistim ama hicbirini istemediler bu arada. Bu sorulari sordugu sirada muayeneyi tamamladi ve ardina sadece sol kolumdan yanilmiyosam 2 adet asi yapti. Ama emin degilim asi olurken bakamadigim icin 😅 Muayeneden ciktim ve bekleme salonunda biraz oturduktan sonra 310 dolar daha odeme yaptim. Ve yarin saat 15ten sonra raporumu alabilecegimi soyledi hanimefendi. Ben toplamda 358 dolar odedim. Genel olarak basit ve hızlı gecti.
      Umarim aciklayici olmustur.
      Herkese simdiden bol sans diliyorum :))

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      ALİ

@tugbaokutan cok tesekkurler umarim hepimiz icin ayni sekilde olur 🙏🏻

A
      ALİ

ALİ tarafından gönderilen son iletiler

@Tuğberk-Önder hayirli ugurlu olsun. Amerika'da cok guzel bir hayatiniz olsun 🙏🏻 Sizlerle tanistigim icinde cok mutluyum. Texas'ta mutlaka gorusecegiz 😁

A
      ALİ

@binbasitom cok tesekkurler 🙏🏻

A
      ALİ

@tugbaokutan cok tesekkurler umarim hepimiz icin ayni sekilde olur 🙏🏻

A
      ALİ

@mstfak cok tesekkurler

A
      ALİ

@Tuğberk-Önder Ben de seninle ve esinle tanistigima cok memnun oldum. Umarim yollarimiz Amerika'da da kesisir. Mulakatlarimizinda basarili bir sekilde gecmesi dilegiyle 🙏🏻😊

A
      ALİ

@bozyuruk Cok tesekkurler 🙏🏻

A
      ALİ

@Neslihan-Yaşar Cok sagol ben de oyle olmasini umuyorum 🙏🏻

A
      ALİ

@asariel cok tesekkurler. Mulakattan sonra da yazacagim tekrar

A
      ALİ

Merhaba herkese, 18 temmuz tarihindeki Unganlar randevumdaki deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Benim randevu saatim 11:30 daydi fakat ben oraya 9:30 gibi vardim. Ve 4. Kata ciktim yaklasik bes on dakika bekledikten sonra islemlerime basladilar. Oncelikle pasaportumu, asi kartlarimi ve ds confirmation page i istedi hanimefendi. Ben e-nabizda bulunan asilarimi (askerde oldugum tetanoz, menenjit ve covid asilari) aile hekimime gidip uzerinde kisisel bilgilerim yazili bir sekilde belge almistim ama bu evragi verdigimde benden ayrica e-nabizdaki asi bilgilerimin oldugu sayfanin ekran goruntusunu alip mail atmami soyledi. Dedigi gibi yapip mail attim (o ekran goruntusunde asilar disinda kimlik bilgilerime dair hicbir sey yazmiyordu) onu da belgelerin arasina ekledi. Daha sonra aynı bankoda fotografimi cekip tahliller icin 3. Kata inmemi soyledi. 3. Katta kan tahlillerim alindi ve akciğer röntgeni çekildi. İdrar testi istenmedi benden(28 yasindayim) ve orada 48 dolar odedim ilk olarak. Sonrasında 4. Kata tekrar ciktim. Ve iceri gecip onluk verdiler. On dk kadar bekledikten sonra Mehmet bey muayene etti beni. Sigara kullaniyo musun, alkol kullaniyo musun, kullandigin ilaclar var mi, ameliyat oldun mu gecmiste gibi sorular sordu. Ben gecmiste oldugum apandisit ve kulak ameliyatlarinin belgelerini hastane arsivinden almistim ama hicbirini istemediler bu arada. Bu sorulari sordugu sirada muayeneyi tamamladi ve ardina sadece sol kolumdan yanilmiyosam 2 adet asi yapti. Ama emin degilim asi olurken bakamadigim icin 😅 Muayeneden ciktim ve bekleme salonunda biraz oturduktan sonra 310 dolar daha odeme yaptim. Ve yarin saat 15ten sonra raporumu alabilecegimi soyledi hanimefendi. Ben toplamda 358 dolar odedim. Genel olarak basit ve hızlı gecti.
      Umarim aciklayici olmustur.
      Herkese simdiden bol sans diliyorum :))

A
      ALİ