• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bendenizberk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bendenizberk

@bendenizberk

4
    İtibar
    26
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bendenizberk Takip etme Takip Et

bendenizberk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar,21 temmuzda mülakata girdim, yoğunluktan anca yazabiliyorum.
      25 temmuzda pasaportum vize basılı şekilde ais ile belirttiğim ptt şubesine geldi,sms ile postanın teslim alındığı ve geldi bilgisi geliyor.

Konsoslosluk görevlisi tarafından talep edilen belgeler;

• adli sicil kaydi arsivli (edevletten)

• kirmizi damgali vukuatli aile bireylerini içeren nüfus kayit(nüfus müdürlüğünden randevu ile gidiyorsunuz, büyük şehirlerde son ana bırakmayın yoğunluk olabilir)(ekstra arkasına kaymakaliktan ücretsiz apostil yaptirdim ne olur ne olmaz diye)

• diploma orjinali ve fotokopisi

• transkript orjinali ve fotokopisi

• hesap dökümü+şu kadar toplam parasi var yazisi+ hepsine cift imza+cift imza sirkusu fotokopisi(ING banka gorevlisi)

• Güncel pasaport

• 5x5 beyaz font resim

şuan aklıma gelenler bunlar

Ek olarak
      Mülakat maili saati cn vs olan üstü logolu olan sayfa ve ais kayıdının bilgi kısmı var orayı da yazdırıp gitmenizde fayda var. İstenmedi ama kapıda son dakika forumdan birkaç arkadaşla belgeleri karşılaştırırken bu iki belgenin bende olmadığını fark edip ufak bir koşuşturma yaşadım. Eğer mülakat günü son dakika bir eksiklik fark ederseniz dış kapıdaki polise sorun, 500 metre ilerde avm ve büfe var, hızlıca çıktı alabilirsiniz. Avm'nin içinde de var ama sabah kapalı olabilir, avmnin az ilerisinde büfe var çıktı alıyor(7.30 da açıktı).
      Kapıda yardımcı olmaya çalışan forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim.

Belgeleriniz tam olduktan sonra gerisi direktifleri takip etmek. Konsolosluk çalışanları yeterince ilgili.

Dip not: Ben de banlananlardanım. Bence adminler biraz fazla katı ve gerginler ama canları sağolsun, emekleri çok. Şuana kadar forum sayesinde çok fazla bilgi edinebildim. Her şey için çok teşekkür ederim.
      Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      bendenizberk
      bendenizberk

bendenizberk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Vfsglobali aradim problem olmaz dedi, air francetaki calisanda problem olmaz dedi yarin konsoloslugu arayip jfkye gidip direkt ordan birilerine sorucam. Durumu tam anlayamamis olabilirler. Buraya yazarim donus alabilirsem.

Yolculuk içinde yayımlandı
      bendenizberk
      bendenizberk

parise indikten 4 saat sonraki 2. binişin online check in biniş kartım olması da ilk uçağa alınmama yeterli olmuyor o zaman?

bendenizberk
      bendenizberk

@EasternStar baglantili ucus derken ayni havayolu mu olmasini kastediyorsunuz? ayni havaalanı ve arada sadece 4 saat var buldugum biletlerin. Farkli firma olmasi problem mi olur?

bendenizberk
      bendenizberk

merhabalar, green kartım var ve new yorktan istanbula fransa (cdg) aktarmalı bilet buldum. norse atlantik ile cdgye ardından thy ile istanbula gelicem ama bu biletleri ayrı ayrı almam gerekiyor. transit vize sıkıntım olur mu? tecrübesi olan var mı?

bendenizberk
      bendenizberk
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@aristocrat demek istediginiz sofor tlc lisansi alsa bile plaka basimi yapilmiyor mu?

Ulaşım içinde yayımlandı
      bendenizberk
      bendenizberk

@jtcarlos ben öyle tercih ettim, garanti olsun diye.

bendenizberk
      bendenizberk

Merhabalar,21 temmuzda mülakata girdim, yoğunluktan anca yazabiliyorum.
      25 temmuzda pasaportum vize basılı şekilde ais ile belirttiğim ptt şubesine geldi,sms ile postanın teslim alındığı ve geldi bilgisi geliyor.

Konsoslosluk görevlisi tarafından talep edilen belgeler;

• adli sicil kaydi arsivli (edevletten)

• kirmizi damgali vukuatli aile bireylerini içeren nüfus kayit(nüfus müdürlüğünden randevu ile gidiyorsunuz, büyük şehirlerde son ana bırakmayın yoğunluk olabilir)(ekstra arkasına kaymakaliktan ücretsiz apostil yaptirdim ne olur ne olmaz diye)

• diploma orjinali ve fotokopisi

• transkript orjinali ve fotokopisi

• hesap dökümü+şu kadar toplam parasi var yazisi+ hepsine cift imza+cift imza sirkusu fotokopisi(ING banka gorevlisi)

• Güncel pasaport

• 5x5 beyaz font resim

şuan aklıma gelenler bunlar

Ek olarak
      Mülakat maili saati cn vs olan üstü logolu olan sayfa ve ais kayıdının bilgi kısmı var orayı da yazdırıp gitmenizde fayda var. İstenmedi ama kapıda son dakika forumdan birkaç arkadaşla belgeleri karşılaştırırken bu iki belgenin bende olmadığını fark edip ufak bir koşuşturma yaşadım. Eğer mülakat günü son dakika bir eksiklik fark ederseniz dış kapıdaki polise sorun, 500 metre ilerde avm ve büfe var, hızlıca çıktı alabilirsiniz. Avm'nin içinde de var ama sabah kapalı olabilir, avmnin az ilerisinde büfe var çıktı alıyor(7.30 da açıktı).
      Kapıda yardımcı olmaya çalışan forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim.

Belgeleriniz tam olduktan sonra gerisi direktifleri takip etmek. Konsolosluk çalışanları yeterince ilgili.

Dip not: Ben de banlananlardanım. Bence adminler biraz fazla katı ve gerginler ama canları sağolsun, emekleri çok. Şuana kadar forum sayesinde çok fazla bilgi edinebildim. Her şey için çok teşekkür ederim.
      Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

bendenizberk
      bendenizberk
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ecublens Aynı sorun bende de var,sistemsel diye düşünüyorum ama çözümünü bulabilir ve haber edebilirsen sevinirim..

bendenizberk
      bendenizberk