İlk basvurumuzdu olmadı nasıl bir hayal kırıklığı nasıl bir karanlık ....
brnyksl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells siz nasıl bir iş yapıyorsunuz hayran kaldım. Kendi adıma bu forumdan çok şey öğrendim emeğinize sağlık. Bugün üye oldum,ilk başvurumuz. Kızımın pasaportu bitmişti onu alıp mı formu doldurayım diye aranırken gördüm yanıtlarınızı . Varolun .Bir mesajınızda formu gördüm ama açamadım. Başka bir yerden ulaşabilir miyim?
brnyksl tarafından gönderilen son iletiler
-
İlk basvurumuzdu olmadı nasıl bir hayal kırıklığı nasıl bir karanlık ....
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells siz nasıl bir iş yapıyorsunuz hayran kaldım. Kendi adıma bu forumdan çok şey öğrendim emeğinize sağlık. Bugün üye oldum,ilk başvurumuz. Kızımın pasaportu bitmişti onu alıp mı formu doldurayım diye aranırken gördüm yanıtlarınızı . Varolun .Bir mesajınızda formu gördüm ama açamadım. Başka bir yerden ulaşabilir miyim?
-
Herkese merhaba .Uzun zamandır keyifle takip ediyorum bugün üye oldum.İlk basvurumuz. Umarım gidebilecek herkesin yüzü güler bugün. Sizlere sormak istediğim bir şey var. Kızımın pasaport süresi doldu inşallah bize çıkarsa formu yollamadan önce yeni pasaport a basvurursak geç kalmış olur muyuz? Bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim?