@mrblack haklısınız totalde o zamanı aşıyor. Yeniden almakta fayda var. Yapacak bir şey yok.
*Konsolosluğa mail attım. Evraklarınızla gelin ek belge istenirse kargolarsınız dediler fakat ret vermenin onlar için belge istemekten daha kolay olacağını düşündüğüm için ben yeni belge alacağım.
kaguya tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (F/M) Öğrenci VizeleriÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
-
@baba-yaga vize randevusu aldığınızdaki gibi dolduruyorsunuz fakat randevu al bölümüne geçmeden çıktısını alıyorsunuz. Konsoloslukta söylemeniz yeterli oluyormuş.
-
@rurouni benimde yüksek lisans fakat şartlı kabul. Kasım ortasında başvurdum ve nisan ayında randevu verildi. Bu durumda acil vize randevu talebinde bulundum, reddedildi. Ama reddedilme nedeni şartlı kabul olması olabilir. Çünkü master için talepte bulunanların büyük çoğunluğu kabul edildi. Nisan ortasında başvurursanız ağustos ayına yetişirsiniz diye düşünüyorum. Şu anda kasım 2022ye randevu veriliyor ve sistem tarafından geri çekiliyor. İmkansız bir tarih değil.
-
Herkese merhaba, yakın zamanda vize randevum (f1) var. Mülakat tarihinin geç verilmesi sorunundan dolayı okul başlangıç tarihimi yeniledim. Yeni bir I-20 aldım ve Ds-160 formunu yeniden doldurdum. Finansal evraklarıma dokunmadım fakat dokümanların 15 günden eski olmaması gerektiğine dair bir duyum aldım. Finansal dokümanların süresi nasıl olmalı? (Dokümanlarım 4 ay öncesinden alındı ve yeniden almamak benim lehime bir durum, üşendiğim için değil.)