@mehmet80 teşekkür ederim kardeşim Nisan 5 ten beri bekliyoruz. Çocuk okula yetişsin diye uğraşıyorum ama bi sonuç yok. Bugün refused yazdığını görünce red mi oldu diye panikledim ama, sen böyle söyleyince bir nebze rahatladım. Yani aile birleşiminin red olma ihtimali varmi sence , sizce yakın zamanda sonuçlanırmı. Kaç defa mail attım en son geçen hafta bütün durumumu anlatan bir mail attım daha cevap yok.
omer_gkc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@perla-eyewear genelde aksam 7 den sonra ara ara devamlı girin hatta gece uyandığınızda bakin emin olun ki boşluk oluyor. 20 gün için de hem arkadaşımın hemde eşimin başvurusunu ocak ayına çektim.
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Benim turistik vizem var, Kardeşimi ziyaret planimiz var, Eşim ve çocuğumada vize başvurusu yapsam red yeme olasiligimiz nedir sizce , Veya Benim vizemin olmasınin eşime ve çocuguma onay verilme olasılığını yükseltirmi.
omer_gkc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@gucarslan kardeşim eksik evragimiz yok diye düşünüyorum aynı şirketten aynı vize ile Eylül ayında arkadaşim aile birleşim onayı aldi hiç bir sorun çıkmadı . Zaten ben bir sorun çıkmasın diye iyi bir avukat aracılığıyla yaptım başvurumu. Kasım ayında bulunduğum bölgenin Türkçe karşiligiyla milletvekilne mail attım(kongresmen) oda konsoloslukla iletişime geçti aynı cevabı verdiler .Kısaca red vedik desinler ona da ragzıyım ama sonuç yok . Yani çok iyi vergilerde ödüyorum burada herşeyim yasal . Neden böyle bir anlam veremedim.
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@gucarslan merhaba kardeşim şu anda 8 ayı geçti ve konsolosluktan kesin bir cevap niteliğinde herhangi bir sonuç maili gelmedi . En son attığım maile karşililik bu mail geldi ağustos ayında ,,,
Thank you for your email.
The status still shows pending in our system…yani daha ne kadar bekleticekler ve cevap verecekleri belirsiz , baya bir sıkıntıya düştük, yani olumlu veya olumsuz kesin nir cevap verseler ona göre yolumuzu çizeriz ama bu durum çok muallak hiç birşey yapamıyorsun. Bir yardımı yol gösteren biri olursa çok sevinirim teşekkürler.
-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar Aile birleşimi için E2 vizesi mülakatına girdik yeşil kağıt verilerek gönderildik. Nisan ayindan beri Beş aydır beklemedeyiz daha da bir sonuç yok iki defa güncelleme oldu ve en son güncelleme 12 Ağustos ta oda sistemde Adminaster Processing derken, son güncellemeden sonra Refused yazmaya başladı , iki gün sonrada daha önce atmış olduğum maile cevap geldi , Thank you for your email.
The status still shows pending in our system. . Daha ne kadar bekleticekler acaba ve bir sorum olacak.eger kaç ay daha cevap gelmezse dava açılabilir. Sizce.
-
Merhabalar Aile birleşimi için yaklaşik dört aydır idari işlemin sonuçlanmasını beklemekteyim dört aydır Administrative Processing yazan ceac.state.gov kontrol sayfasında bugün Refused yazısı yazmaya basladi Bu ne anlama geliyor acaba bilgisi olan yazabilirimi.
-
@mehmet80 teşekkür ederim kardeşim Nisan 5 ten beri bekliyoruz. Çocuk okula yetişsin diye uğraşıyorum ama bi sonuç yok. Bugün refused yazdığını görünce red mi oldu diye panikledim ama, sen böyle söyleyince bir nebze rahatladım. Yani aile birleşiminin red olma ihtimali varmi sence , sizce yakın zamanda sonuçlanırmı. Kaç defa mail attım en son geçen hafta bütün durumumu anlatan bir mail attım daha cevap yok.
-
Merhabalar Eşim için E2 vizesi ile aile birleşimine başvuru yaptım. Nisan aayında mülakata girdi eşim ve kızım ve mülakat sonrası yeşil kagitla eşim ve kızımın pasaportunu geri verdiler. Ap ye kaldığımız söylendi. Mail geleceği söylendi. Şu anda hiç bir haber yok. Sadece temmuzun ilk haftası güncelleme olduğu görülüyor . Mail atıyorum ara ara konsolosluğa cevap geliyor her zaman dönüş yapıyorlar. (has reviewed the case and given her husband’s status still pending in our systems.) böyle bir cevap geliyor. Böyle bir durumla karşilaşan varmi. Veya temmuz ayının ilk haftasındaki güncelleme sonrasında işlemlerin ne kadar zamanda sonuçlanma durumu hakkında düşüncesi olan varmi arkadaşlar . Yaklaşik beş aydan beri bekliyoruz. Zor bir süreç. Bugün bi güncelleme daha oldu Adminaster Processing olan durum Refused olduğu yazıyor. Bu bir anlam ifade edermi. Su ana dek herhangi bir mail gelmedi. Teşekkürler.
-
Merhabalar Eşim için E2 vizesi ile aile birleşimine başvuru yaptım. Nisan aayında ve mülakat sonrası yeşil kagitla pasaportumu geri verdiler. Ap ye kaldığımız söylendi. Mail geleceği söylendi. Şu anda hiç bir haber yok. Sadece geçen hafta güncelleme olduğu görülüyor. Mail atıyorum konsolosluğa cevap geliyor her zaman.Durumumuzun pending olduğu söyleniyor. Böyle bir durumla karşilaşan varmi. Veya geçen haftaki güncelleme sonrasında işlemlerin ne kadar zamanda sonuçlanma durumu hakkında düşüncesi olan varmi. Teşekkürler.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@perla-eyewear genelde aksam 7 den sonra ara ara devamlı girin hatta gece uyandığınızda bakin emin olun ki boşluk oluyor. 20 gün için de hem arkadaşımın hemde eşimin başvurusunu ocak ayına çektim.
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Benim turistik vizem var, Kardeşimi ziyaret planimiz var, Eşim ve çocuğumada vize başvurusu yapsam red yeme olasiligimiz nedir sizce , Veya Benim vizemin olmasınin eşime ve çocuguma onay verilme olasılığını yükseltirmi.
-
@crazycells Merhabalar, bende annem ve babamla beraber vize görüşmesine girecem gurup olarak. Ayrı ayrı yapmadık görüşmeyi ben yardimci olurum diye.. Kardesim greenle orada 4 yildir.Pasaportumuz boş, onay alma şansımız nedir. ve Ne yapmamız gerekiyor. Yoksa Anne ve babaya verirler bana onay vermezlermi.Evliyim sürekli bir işim ve küçük çocuğum var . maddi skintimiz yok ,iş yerinden izin alıp gidecem eğer onay verirlerse.