@gucarslan bu konudan 2. altıntıladığım mesaj size sözünüzü hatırlatmak için olacak inşallah :)))))
-
RE: 20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık Kararnameleri
-
RE: DV2025 Sohbet Odası
şu 2019 den beri başvuru yapıp da imzasında HAS NOT BEEN SELECTED yazan Darko kardeşi gördükçe karalar bağlıyorum ben henüz başvuruda taze sayılırken 7 başvuruyu bekleyenleri görmek içimi ürpertiyor ;(
-
RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

Eğer 119. kongre de Temsilciler meclisinin aldığı kararı senato onaylar ise başvuru ücreti 250$ olacak kazananlardan dosyanın açılması için ekstra 400$ talep edileceği yazmakta bu rakamlar en alt tutarlar bu arada.
Kaynak: https://www.congress.gov/bill/119th-congress/house-bill/1/text
-
RE: DV2026 Sohbet Odası
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
gideyim de imzamı güncelleyeyim...
-
@gucarslan bu konudan 2. altıntıladığım mesaj size sözünüzü hatırlatmak için olacak inşallah :)))))
-
Acaba konu hakkında yeni green card başvurusu yapmış/yapacak olan kişileri talihli olmaları durumunda etlikeyecek negatif yönleri özetleyebilecek bir yardımsever varmı aramızda :)
-
fazla sıkmayın canınızı şunun şurasında dv 2026 nın açıklanmasına üçyüzaltmışküsür gün kaldı nolcekk.
-
dv2026 ya inşallah tr den başvurular halen açık olur da başvururuz..
-
şu 2019 den beri başvuru yapıp da imzasında HAS NOT BEEN SELECTED yazan Darko kardeşi gördükçe karalar bağlıyorum ben henüz başvuruda taze sayılırken 7 başvuruyu bekleyenleri görmek içimi ürpertiyor ;(
-
artık has been not selected görmeyelim nolur yeter artık :(
-
RE: ds260 formu nasil doldurulur?
Ben eşim ve kendim için pasaport çıkartıp başvuru yapmıştım, 2 çocuğumun pasaportu yok. Olurda çıkarsa onların pasaportunun gelmesini beklemek yerine pasaport bilgisini daha sonra eklemem mümkünmüdür ?