Herkese merhaba arkadaşlar. Turist vizesi için Ds-160 formunda takıldıgım bir kaç kısım var. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. İlk defa vizeye başvuracağım o nedenle hakim değilim. Sorularım aşağıdadır.
Ds-160 formunda uçak bileti ve tatil planı gibi bi bölüm var ordan Planlama yapmalı mıyım yoksa planlama yapmamak daha mantıklıdır ?
Ben bilgisayar teknisyeni ve sosyal medya yöneticisi olarak bir firmada çalışıyorum fakat iş seçimi bölümünde bu konularda bir şık göremedim o kısımda iş olarak hangi seçeneği seçmeleyim ?
Formda doğum yeri ile pasaport veriliş yerinde pasaport ve kimlikte ilçe yazıyor ama formda il soruyor hangisini pasaportta ve kimlikte ne yazıyorsa onu mu yazayım yoksa pasaporttaki ilçelere baglı ili mi yazmalyım ?
4.Sosyal medya adresleri hangi bölüme yazılmalı ? Öyle bir bölüm göremedim.
5.Randevular uzun aralıklara verildiği için ds 160 randevuya gitmeden önce güncellemek mi daha mantıklı yoksa yeni bir ds 160 doldurmak mı daha mantıklıdır ?
6.Son olarakta daha önce silah eğitimi aldınız mı diye bi bölüm var. Oraya ne yazmak lazım ? Ben askerliğimi tamamladım askerliğini tamamlayanlar o kısmı doldurmalı mı yoksa boş mu geçmeleyim emin olamadım.
Bİraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.