• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ege berk yeşil
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ege berk yeşil

@ege berk yeşil

1
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ege berk yeşil Takip etme Takip Et

ege berk yeşil tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

İyi günler, Ben 2022 green kart kazananlarındanım Mülakatı da geçtim fakat hala okulum devam ettiği için vize sürem dolmadan green kartı ve ssn'i alıp tekrar dönüp okulumu bitirip amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum. Ağustos ayından Eylül ortasına kadar Amerika'da olacağım o süre içinde ssn ve green kartı almış olmak istiyorum. DS260 formunda babamın bir arkadaşının adresini vermişti fakat benim Amerika'da olduğum vakitte o yurtdışında olacakmış. O yüzden bende airbnbden ev aramaya başladım 1 ay kalmak için acaba DS260 formuna yazdığım adresi nereden değiştirebilirim ve Airbnbde kalacağım yerin adresini vermem güvenilir olur mu ? Onun dışınsa bide posta kutusu kiralama varmış galiba o nasıl oluyor acaba bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi lütfen.

Emlak içinde yayımlandı
      ege berk yeşil
      ege berk yeşil

ege berk yeşil tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

İyi günler, Ben 2022 green kart kazananlarındanım Mülakatı da geçtim fakat hala okulum devam ettiği için vize sürem dolmadan green kartı ve ssn'i alıp tekrar dönüp okulumu bitirip amerikaya yerleşmeyi düşünüyorum. Ağustos ayından Eylül ortasına kadar Amerika'da olacağım o süre içinde ssn ve green kartı almış olmak istiyorum. DS260 formunda babamın bir arkadaşının adresini vermişti fakat benim Amerika'da olduğum vakitte o yurtdışında olacakmış. O yüzden bende airbnbden ev aramaya başladım 1 ay kalmak için acaba DS260 formuna yazdığım adresi nereden değiştirebilirim ve Airbnbde kalacağım yerin adresini vermem güvenilir olur mu ? Onun dışınsa bide posta kutusu kiralama varmış galiba o nasıl oluyor acaba bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi lütfen.

Emlak içinde yayımlandı
      ege berk yeşil
      ege berk yeşil