• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Zepu Co
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Zepu Co

@Zepu Co

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Zepu Co Takip etme Takip Et

Zepu Co tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@Bircan Anneme 20 Ekim 2024’de başvurduk. Bugün (19 Şubat 2025) parmak izi ve bitotmeteik resim için ofise gittik. Yani 4 ay sonra çağırmış oldular..

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Z
      Zepu Co
    • RE: Amerika’da Örnek Bir İşyeri Sağlık Sigortası ve Diğer Sosyal Haklar

@saulgoodman cevabınız için çok teşekkürler dediklerinizi araştırıcaz çok sağolun..

Sağlık içinde yayımlandı
      Z
      Zepu Co

@knnrn çocuk doğdu diye 2 katına çıkmıyor toplam istenilen mebla iki katına tekabül ediyor. eşim benim için şuan ayda 400 dolar ödüyor. Sigorta şirketini aradı bebeğimiz olacağını söyledi ve bebekten sonraki ödeme planını sorduğunda bebek ve benim için toplam aylık istedikleri mebla 800 dolar oldu.. Dediğiniz gibi başka sigorta alternatifleri arayışındayız bizde bu yüzden. Cevabınız için teşekkürler.

Sağlık içinde yayımlandı
      Z
      Zepu Co
    • RE: Greencard ile ABD'ye göç eden birinin yaptırması gerekli olan seyahat sigortası hk

@VolkanU
      Merhabalar. Eşim ve ben Green card’lıyız. Ben 8 Aylık hamileyim şuan. Eşim çalışıyor. Eşim benim için ayda 400 dolar ayrıca sigorta için ödeme yapıyordu bebek olunca bu meblanın artı 400 daha yani toplamda 800 dolar olacağı söylenmiş. Bu bizim için yüksek bir mebla. Ben ve bebeğimiz için başka ne gibi sigorta alternatiflerimiz olabilir önereceğiniz. (Not: HealthCare’dan yıllık az bi mebla farkla yüksek gelir olduğundan faydalanamıyoruz)

Sağlık içinde yayımlandı
      Z
      Zepu Co

Merhabalar. Eşim ve ben Green card’lıyız. Ben 8 Aylık hamileyim şuan. Eşim çalışıyor. Eşim benim için ayda 400 dolar ayrıca sigorta için ödeme yapıyordu bebek olunca bu meblanın artı 400 daha yani toplamda 800 dolar olacağı söylenmiş. Bu bizim için yüksek bir mebla. Ben ve bebeğimiz için başka ne gibi sigorta alternatiflerimiz olabilir önereceğiniz. (Not: HealthCare’dan yıllık az bi mebla farkla yüksek gelir olduğundan faydalanamıyoruz)

Sağlık içinde yayımlandı
      Z
      Zepu Co