• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ali Korkmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ali Korkmaz

@Ali Korkmaz

2
    İtibar
    142
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ali Korkmaz Takip etme Takip Et

Ali Korkmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

hayir j1 icin de hem b2 hem f1 icin kağıt yollanıyor uscise nedenini ben de bilmiyorum. b2 icin olana bridge diyorlar nedenini açıklayabilecek varsa ben de merak ediyorum.

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      Ali Korkmaz
      Ali Korkmaz

@crazycells Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:

@oguzhankızılkaya Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:

@crazycells bu islemleri dediğim şekilde kendim yapabilir miyim ve mektup konusunda tavsiyeniz var mi ?

yapabilirsiniz. var.

birkac gun icinde firsat buldugumda ayrintili cevap verecegim.

hocam mektup konusunu ben de merak ediyorum cevabinizi dort gözle bekliyorum

Ali Korkmaz
      Ali Korkmaz

Ali Korkmaz tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:

@oguzhankızılkaya Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:

@crazycells bu islemleri dediğim şekilde kendim yapabilir miyim ve mektup konusunda tavsiyeniz var mi ?

yapabilirsiniz. var.

birkac gun icinde firsat buldugumda ayrintili cevap verecegim.

hocam mektup konusunu ben de merak ediyorum cevabinizi dort gözle bekliyorum

Ali Korkmaz
      Ali Korkmaz

hayir j1 icin de hem b2 hem f1 icin kağıt yollanıyor uscise nedenini ben de bilmiyorum. b2 icin olana bridge diyorlar nedenini açıklayabilecek varsa ben de merak ediyorum.

Ali Korkmaz
      Ali Korkmaz