• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. davidluiz4
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

davidluiz4

@davidluiz4

6
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    13
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

davidluiz4 Takip etme Takip Et

davidluiz4 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

2 sene önce vize başvurum reddedilmişti memur olmam avantaj sağlar düşüncesiyle evli olmama rağmen tek başvurmuştum ve hiç yurt dışına çıkmamıştım.Bugün 2 sene sonra tekrar randevumuz vardı eşimle birlikte biri yunaistan biri almanyadan 2 schengen vizesi aldık ve eşim 2 ben 3 kez yurtdışına çıktım bu süreçte ve 6 ülke gezdik ve başvurumuz onaylandı.
      Neden amerikaya gitmek istediğimizi(turistik)
      Kaç gün kalacağımızı(10)
      Daha önce hangi ülkelere gittiğimizi ve başka pasaportumuz olup olmadığını(almanya,fransa,hollanda,belçika,italya,yunanistan,romanya 1 senelik schengen vizem pasaportumda mevcut onlara baktı,başka pasaportumuz yoktu)
      Ne iş yaptığımızı(ben memur eşim özel sektörde müşteri ilişkileri yöneticisi)
      Kaç yıldır çalıştığımızı(ben 10 eşim 7)
      Ne kadar maaş aldığımızı
      Eşime çalıştığı şirkette kaç personel olduğunu(40)
      Evimiz olup olmadığını sordu(evimizin olduğunu bildiğini düşünüyorum.tapuyu yanımızda götürmüştük bakabilirsiniz diye gösterdim gerek yok dedi.

Daha önce red almam dışında olumsuz bir durum yoktu bu durumu belki irdeler diye düşünmüştüm ama bunla ilgili hiçbir şey sormadı.Genel olarak vize vermeye meyilli bir hava vardı.2 sene önce şartları sağlamadığım için haklı olarak red verildi bende olsam kendime red verirdim o zaman.şimdi daha doğru bir plan ve hazırlıkla vizemizi aldık isteyen herkeste alır vizesini umarım.
      önümüzde bir çifti uzun süre bekletti bir trafik kazası yapmışsınız bunla ilgili mahkeme açılmış bu mahkemeyle ilgili biraz daha detaylı evrak istiyoruz bunları bize daha sonradan gönderin falan dedi.red verip gönderebilirdi ama yapmadı.
      Tecrübelerimi aktarmak istedim herkese bol şanslar

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      D
      davidluiz4
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@kamile, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@davidluiz4 slm ben evliyim ve eşim olmadan turist vizesi aldım.Sorun olacağını düşünmüyorum.Ben vizemi alalı 6 sene oldu bu arada bir değişiklik varsa bilemem.

Çok teşekkürler umarım değişiklik yoktur saolun.

D
      davidluiz4

davidluiz4 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Gidiş paris aktarmalı new york,dönüş amsterdam aktarmalı istanbul biletim var mart ayında,tek pnr numarası ile aldım bileti air france ve klm ortak uçuşu şeklinde.
      1 kasımdan sonra amsterdam transit vize istiyor şeklinde bir yazı okudum.Dönüşte binemeyecek miyiz şimdi amsterdamdan türkiye uçağına

Yolculuk içinde yayımlandı
      D
      davidluiz4

Herkese teşekkür ederim saolun

D
      davidluiz4

2 sene önce vize başvurum reddedilmişti memur olmam avantaj sağlar düşüncesiyle evli olmama rağmen tek başvurmuştum ve hiç yurt dışına çıkmamıştım.Bugün 2 sene sonra tekrar randevumuz vardı eşimle birlikte biri yunaistan biri almanyadan 2 schengen vizesi aldık ve eşim 2 ben 3 kez yurtdışına çıktım bu süreçte ve 6 ülke gezdik ve başvurumuz onaylandı.
      Neden amerikaya gitmek istediğimizi(turistik)
      Kaç gün kalacağımızı(10)
      Daha önce hangi ülkelere gittiğimizi ve başka pasaportumuz olup olmadığını(almanya,fransa,hollanda,belçika,italya,yunanistan,romanya 1 senelik schengen vizem pasaportumda mevcut onlara baktı,başka pasaportumuz yoktu)
      Ne iş yaptığımızı(ben memur eşim özel sektörde müşteri ilişkileri yöneticisi)
      Kaç yıldır çalıştığımızı(ben 10 eşim 7)
      Ne kadar maaş aldığımızı
      Eşime çalıştığı şirkette kaç personel olduğunu(40)
      Evimiz olup olmadığını sordu(evimizin olduğunu bildiğini düşünüyorum.tapuyu yanımızda götürmüştük bakabilirsiniz diye gösterdim gerek yok dedi.

Daha önce red almam dışında olumsuz bir durum yoktu bu durumu belki irdeler diye düşünmüştüm ama bunla ilgili hiçbir şey sormadı.Genel olarak vize vermeye meyilli bir hava vardı.2 sene önce şartları sağlamadığım için haklı olarak red verildi bende olsam kendime red verirdim o zaman.şimdi daha doğru bir plan ve hazırlıkla vizemizi aldık isteyen herkeste alır vizesini umarım.
      önümüzde bir çifti uzun süre bekletti bir trafik kazası yapmışsınız bunla ilgili mahkeme açılmış bu mahkemeyle ilgili biraz daha detaylı evrak istiyoruz bunları bize daha sonradan gönderin falan dedi.red verip gönderebilirdi ama yapmadı.
      Tecrübelerimi aktarmak istedim herkese bol şanslar

D
      davidluiz4

Bugün istanbul b1/b2 den red aldım.
      9 yıllık memurum.evliyim ev araba bankada param var ama bakılmadı.
      Tatil amaçlı gittiğimi söyledim,eşimin neden başvurmadığını sordu kurumsal bir şirkette yönetici olduğunu izni olmadığını söyledim.yurtdışına çıkışımı sordu çıkmadığımı yeşil pasaportu alınca avrupayı gezeceğimi söyledim.ne zaman alıyosun dedi 3 sene sonra hak kazanacam dedim.Formda kalacağım yere arkadaşımın adresini yazmıştım.Arkadaşımın kim olduğunu nerden tanıdığını ne iş yaptığını ve kaç yıldır amerikada olduğunu sordu.Biraz bekletcem dedi içerde 2-3 dakika biriyle görüştü sonra onaylanmadı dedi.
      Belki birilerine faydası olur diye yazmak istedim.Tekrar başvurmayı düşünmüyorum.Daha önce sorularıma bilgisini paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkürler.

D
      davidluiz4

@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@davidluiz4, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar mülakat öncesi bilgileri tekrar gözden geçirmek adına ds160 formunu nasıl görüntüleyebilirim?

DS 160 formunu imza sayfasından sonra bastırmadan önce print application diye bir seçenek var. Buradan yazdırma işlemi başlatıp pdf olarak kaydetmeliydiniz. Şimdi tekrar ds 160 ımı çağırdım baktım. Print application sekmesi aktif değil. Belki de bir kez print diye seçip kaydettiğim içindir. İsterseniz ds 160 no ve soyad, doğum yılı ve gizli soruya cevabınız ile çağırıp bir de siz deneyin. Gelen seçenekte view confirmation page i seçin. Gelen sayfada ortadaki sekme print application eğer basılabilecek bir buton halindeyse buraya basıp çıkan seçeneklerde pdf olarak kaydetmeyi seçin.

Malesef aktif değil

D
      davidluiz4

Arkadaşlar mülakat öncesi bilgileri tekrar gözden geçirmek adına ds160 formunu nasıl görüntüleyebilirim?

D
      davidluiz4

@ibrahimasar teşekkürler hocam saolun

D
      davidluiz4

Arkadaşlar biliyorum hiçbir evrağa bakılmıyor ama yinede sormak istedim;
      Nisanda randevum var banka hesabımızdaki para eşimin hesabında döviz ve altın olarak duruyor,ben tek olarak başvuruda bulundum bunu kendi hesabıma almama gerek var mı sizce,sorduklarında eşimin hesap dökümünü göstermem yeterli olmaz mı?

D
      davidluiz4

@davidluiz4, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Teşekkürler crazycells
      Vize görüşmelerinde aşı şartı aranıyor mu arkadaşlar şuan?

D
      davidluiz4

Teşekkürler crazycells
      Vize görüşmelerinde aşı şartı aranıyor mu arkadaşlar şuan?

D
      davidluiz4