• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mstferkal
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mstferkal

@mstferkal

0
    İtibar
    104
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mstferkal Takip etme Takip Et

mstferkal tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim?

@smesut bazı sitelerde evli çiftler için başvuru diye bir bölüm gördüğüm için söyledim.

tek ben başvursam ve bana çıksa otomatikman eşimde benimle geliyor sanırım greencard ile..

benim eğer h1b vizesi alamazsam ne yapmam gerekir bir öneriniz var mı.?
      eşim lise okuyor açıktan biitiremedi ve biitirmes 2-3 yıl sürecek. ben üniversite mezunuyum. eşimin iş tecrubesı yok ev hanımı. ben önmuhasebe sevkıyat ve uretım sorumlusuyum 5 yıllık tecrubem var. bu şartlar sizde olsaydı mesela siz ne yapardınız. bana bir yol haritası cıkartırsanız memnun olurum cunku ılk defa katılacagım.

tesekkur ederım

saygılar..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      mstferkal

@smesut ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim? içinde söyledi:

@mstferkal
      Merhaba ,
      Greencard çıkarsa bu yazdıklarınız ile gidebilirsiniz.
      Greencard harici nasıl giderim derseniz Dayınızın çalıştığı fabrika size H1B veya H2B için sponsor olabilir. Dayınız bu konuda fabrika ile görüşüp ayarlayabilirse tabi

mesut bey merhabalar,

greencard evli çift başvurusunda eşinizin en az lise mezunu olması şartı mı isteniyor. okulu yarıda bırakmış veya açık ogretımden devam edıp henuz bıtırmemıs olsa bu sorun olur mu ?

M
      mstferkal

@smesut peki greencard harıcı bu vızeler ıcın dayım sponsor olursa eşimide kendımle bırlıkte goturebılır mıyım. yoksa once kendım gııdıp bır sure orda oturum mu almam gerekiyor.

M
      mstferkal
    • ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim?

Herkese merhabalar.
      bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. lütfen bu konuyu okumanızı istiyorum.
      ben 27 yaşındayım ve türkiyede yaklaşık 5 ay önce evlendim.
      amerika wilinston kentinde (north dakota) dayılarım var ve bir fabrikada çalışmaktadırlar. küçük dayım ise aynı fabrikada yetkili biridir.
      ben eşimle birlikte amerikaya gitmek ve orada bir yaşam kurmak istiyoruz. dayımla görüştüm ve bana davet verirse kalıcı olamıcagımızı ve iltica etmek zorunda kalacağımızı söyledi. Green card başvurusundan bahsetti. bu forumda bu konuyla alakalı daha once cok defa konuların geçtığını farkettım ve tecrubelı kısılerın yorum ve fıkırlerını almak ısterım. aşağıda kişisel bilgilerimizi paylaşacagım

1. adıma bir araba bulunmakta 1 yıl kredısı kaldı
      2. babamın adına bır ev bulunmakta
      3. 5 aylık evlıyız
      4. ben özel bir fabrikada ön muhasebe sevkiyat ve üretim sorumlusuyum ( 5 yıl)
      5. işletme bölümü mezunuyum. aynı zamanda dokuz eylul unıv ıktısat bolumu ogrencısıyım lakın iş hayatımdan dolayı kaydımı dondurmak zorunda kaldım
      6. aylık 2700 tl maas alıyorum
      7. eger bankada para gostermek gerekırse turk lırası olarak yaklasık 30 bın tl var ve onuda dugunden kalan zıynet esyalarını bozdurarak elde edecegız.
      8. eşim ev hanımı ve liseyi yarıda bırakıp acıkogretım den devam etmekte.
      9. bır şiir kitabım var ve aynı zamanda çeşitli dergilerde yazarlık yapmaktayım.
      10. amerikada ki dayım bir şekilde sponsor olabılır gerekırse ıs konusunda da mektup veya davet cıkartabılır.

sımdıden cevap ve fıkırlerınız ıcın tesekkur eder ve herkese ıyı gunler dılerım.

M
      mstferkal