• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ömer orkun toptaş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Ö
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ömer orkun toptaş

@Ömer orkun toptaş

14
    İtibar
    53
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

Ömer orkun toptaş Takip etme Takip Et

Ömer orkun toptaş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

şöyle bir maiil aldım, anlamadım tam olarak

OMER ORKUN:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

edit1:
      arkadaşlar sanırım mülakat mailini aldım. confirmation numberımı bulamıyorum yalnız.

ds-260 sonrası bütün dosyaları pdf olarak kayıt etmişim orada confirmation number ve case number ayrı ayrı yazıyor.

bendeki confirmation number 10 haneli ama siteye giriş için istenen 16 haneli,
      bilen birisi yardımcı olursa çok sevirim.
      heyecanlan beynim durdu şu an 🙂

edit:2
      forgetnumber'dan giriş yaptım fakat sadece casenumber ı gösterdi

edit:3
      buldum kayıt etmişim.

evet 6 eylül e mülakat almışım arkadaşlar çok mutluyum, umarım herkese gelmiştir maillerinizi kontrol edin.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Ö
      Ömer orkun toptaş

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak benim, uzun süredir mülakat maili bekliyorum ne yazık ki hala gelmedi ve ne zaman geleceği tam belli değil, bu bekleyiş beni gerçekten çok yıprattı. ben Amerika olmazsa Avustralya'ya gitmeyi düşünüyordum her zaman, artık daha beklemek istemiyorum. Avustralya vize işlemlerimi başlatıp, Avustralya'ya gidersem mülakatımı Avustralya ya alabiliyor muyum ? Bilen arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@ayvalik10 ben dil okuluyla gitmeyi düşünüyorum. 6 ay boyunca Avustralya da eğitim alacağımla ilgili olan evrakları KCC'ye göndersem yinede olmaz mı ? ayrıca yanıtınız için teşekkürler.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@Mysterio O karamsar ruh hali bende de var, umarım hepimize mülakat maili yakında gelir.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Mülakat maili alan arkadaşları tebrik ediyorum, umarım istedikleri geçer mülakatları. Umutlarım yeniden biraz yeşerdi, eylül ayında hepimiz alacağız mülakat mailini inanıyorum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Pasaportumu yeniledim 10 yıllık a çıkardım. KCC’ye ya da Ankara’ya bilgi vermeme gerek yok dimi şu an, eğer mülakat maili gelirse o zaman Ankara’ya bilgi vermem gerekiyor diye biliyorum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@Kitapsever teşekkür ederim.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Ömer orkun toptaş tarafından gönderilen son iletiler

şöyle bir maiil aldım, anlamadım tam olarak

OMER ORKUN:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

edit1:
      arkadaşlar sanırım mülakat mailini aldım. confirmation numberımı bulamıyorum yalnız.

ds-260 sonrası bütün dosyaları pdf olarak kayıt etmişim orada confirmation number ve case number ayrı ayrı yazıyor.

bendeki confirmation number 10 haneli ama siteye giriş için istenen 16 haneli,
      bilen birisi yardımcı olursa çok sevirim.
      heyecanlan beynim durdu şu an 🙂

edit:2
      forgetnumber'dan giriş yaptım fakat sadece casenumber ı gösterdi

edit:3
      buldum kayıt etmişim.

evet 6 eylül e mülakat almışım arkadaşlar çok mutluyum, umarım herkese gelmiştir maillerinizi kontrol edin.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@Kitapsever teşekkür ederim.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Pasaportumu yeniledim 10 yıllık a çıkardım. KCC’ye ya da Ankara’ya bilgi vermeme gerek yok dimi şu an, eğer mülakat maili gelirse o zaman Ankara’ya bilgi vermem gerekiyor diye biliyorum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Mülakat maili alan arkadaşları tebrik ediyorum, umarım istedikleri geçer mülakatları. Umutlarım yeniden biraz yeşerdi, eylül ayında hepimiz alacağız mülakat mailini inanıyorum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Her mail geldiğinde heyecanlanarak bakıyorum acaba KCC’den mi diye, ama yok yani yok gelmiyor o mülakat maili…

Ö
      Ömer orkun toptaş

@Mysterio O karamsar ruh hali bende de var, umarım hepimize mülakat maili yakında gelir.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@ayvalik10 ben dil okuluyla gitmeyi düşünüyorum. 6 ay boyunca Avustralya da eğitim alacağımla ilgili olan evrakları KCC'ye göndersem yinede olmaz mı ? ayrıca yanıtınız için teşekkürler.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak benim, uzun süredir mülakat maili bekliyorum ne yazık ki hala gelmedi ve ne zaman geleceği tam belli değil, bu bekleyiş beni gerçekten çok yıprattı. ben Amerika olmazsa Avustralya'ya gitmeyi düşünüyordum her zaman, artık daha beklemek istemiyorum. Avustralya vize işlemlerimi başlatıp, Avustralya'ya gidersem mülakatımı Avustralya ya alabiliyor muyum ? Bilen arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum.

Ö
      Ömer orkun toptaş

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
      ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
      Merhaba, dün interview mailimin hala gelmemesiyle alakalı bir mail göndermiştim KCC'ye bu gün yukarıdaki cevabı aldım, beklemeye devam yani.

Şöyle bir sorum olacak, DS-260 formunu göndereli çok zaman geçti ve bazı şeyler değişti tabii haliyle, yukarıdaki mailde de yazdığı gibi formda değişik yapabiliyorum hala anladığım kadarıyla. Ds-260 formunu gönderirken kız arkadaşımla ilişkim daha yeni başlamışlı ve tabii ki onu bu sürece dahil etmedim, fakat şu an ciddi düşünüyoruz. Acaba nikah kıyıp onuda forma ekleyebiliyor muyum hala, küçük bir değişiklik değil bu sonuçta o yüzden tam bilemedim, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Ö
      Ömer orkun toptaş

@keysnambır teşekkür ederim. telegram kayıt formunu doldurdum şimdi.

Ö
      Ömer orkun toptaş