@ayvalik10 Selam hocam, Pazartesi günü halledeceğim inşallah. Kameranın çektiği biyometrik olmayan ham fotoğrafı yukarıda anlatılanlar gibi yapacağım. İlginiz için teşekkürler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Mehmet Özcan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnekYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnekYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar,
Fotoğrafçıya gidip Greencard için fotoğraf çektirdim kendisi bana şu fotoğrafı verdi ancak yukarıda bahsedilen doğrulama sitelerinde uygun gözükmüyordu. Bende o fotoğrafı visafoto.com da 40 TL gibi bir ücrete hallettirdim ancak idphoto4you dan kontrol ettiğimde gerekli kısımlar tam oturmuyor. Ancak www.greencardphotocheck.com bu sitede uygunluk şartlarını geçiyor. Anlamadım bu işi. Bir bilen yardımcı olabilir mi? Orijinal ve siteden ücret ödeyerek aldığım fotoğrafın linki aşağıdadır.