• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Yaman TÜRKOĞLU
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Yaman TÜRKOĞLU

@Yaman TÜRKOĞLU

26
    İtibar
    46
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Yaman TÜRKOĞLU Takip etme Takip Et

Yaman TÜRKOĞLU tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri

ilk cevabım olacak bu forumda. bu sebeple biraz heyecanlıyım. forum kültürüne alışkınım ve seviyorum ancak ilk defa hobi dışında gerçekten hayatımı kökünden değişrieme potansiyeli olan bir konunun forumundayım.

Öncelikle @Malkoç-Ömer @Cannavaro1903 @MySea @nuri ve adını hatırlayamadığım için utandığım (çok özür diliyorum) diğer kıymetli insanlardan Allah razı olsun. Ben Tr de iyi sayılabilecek bir maaşım var ve işim garanti, eşimde öğretmen 30 lu yaşlardayız çocuğumuz da yok. biz green karta başvurduk ve buradaki statümüzü hiçe saymayı göze aldık. açıkçası youtube un polyanna videolarından sonra olumsuz şeyler duymak amacıyla bu konu başlığını başından sonuna kadar okudum ve kart başvurusu konusundaki kararlarım pekişti.
      Katkı sağlayan, yardımlarını esirgemeyen ismini hatırladığım ve hatırlayamadığım tüm kıymetli forumdaşlara çok teşekkür ediyorum. inşallah istanbuldan yazdığım bu ilk mesajımı abd kıtasından devam ettirmek nasip olur. herkese çok teşekkürler. iyi ki varsınız.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU
    • RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

Ben eve televizyon almak için, zamanında 4 ay araştırma yapmıştım. ( televizyon deyip geçmeyin, ayrıntılı ve hassas bir konudur) Hayatımı kökünden değiştirecek bir kararı ne kadar araştırırım varın hesap edin, ki son zamanlarda forumun değerli ahalisi sağ olsun tabiri caizse bilgi zehirlenmesi yaşıyorum. Her satırı okumaya anlamaya, sindirmeye çabalıyorum. Sayın @kolezyum 'a hem beni ve gördüğüm kadarıyla pek çok insanı alıp götüren kaleminden dolayı, hem de iyi dileklerinden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum. Ve elbette tecrübelerini hüzünlerini, sevinçlerini bizimle paylaşan diğer herkese de çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. Belki de buradaki pek çok insanın bu bilgileri acı yoldan öğrenmelerine engel oluyor, ve zaman içinde körelen umutlarını diri tutmalarına imkan sağlıyorsunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4926/abd-ye-yeni-taşınmış-göçmenlerin-i̇lk-aylardaki-deneyimleri/3
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri

Yukarıdaki 2 konuyu da baştan sona okudum, uzun hikayeleri resimde görüldüğü şekilde indirip, hem rahatça okudum(ekrana bakmaktan göz bozulması aşamasına geldiğimden), hem forum dışından bir kaç arkadaşımla da paylaştım, minnettar oldular. Herkese yardımları için son bir kez teşekkür etmek istedim bu mesajla, bundan sonra inşallah DV’yi kazandım diye mesaj yazıp aranıza tekrar katılırım. Herkese mutluluklar, sevgiler.

2fa98caf-cf84-4b2a-b0ad-ed583956d249.jpg

Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU

@kolezyum kral kalemin harika. tecrübe çok önemli. burada kendine yol çizmeye çalışan insanlara tahmin ettiğinden çok faha fazlasını veriyorsun. bahtın açık olsun, sağol.

Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

hnbs alarak 24 bekleme odasına geldim herkese bol şans

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU

Yaman TÜRKOĞLU tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022)

rez alalım bakalım, açıkçası ben olaya kendi lehime realist bakıyorum ve pasaport şartının kaldırılmasını çok kötü buluyorum. sonuç olarak benim kazanma şansımı azaltacak bir unsur. umarım bir yerlerde, gerçekten bu vizeyi hak eden veya ihtiyacı olan birilerinin işine yarıyordur bu karar.

Gündem içinde yayımlandı
      Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU
    • RE: Amerika'ya Gelmek İsteyenler İçin Yeni Bir Yol

o zaman rez yapalım bakalım, kısmet

Turizm içinde yayımlandı
      Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

hnbs alarak 24 bekleme odasına geldim herkese bol şans

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU

Ben eve televizyon almak için, zamanında 4 ay araştırma yapmıştım. ( televizyon deyip geçmeyin, ayrıntılı ve hassas bir konudur) Hayatımı kökünden değiştirecek bir kararı ne kadar araştırırım varın hesap edin, ki son zamanlarda forumun değerli ahalisi sağ olsun tabiri caizse bilgi zehirlenmesi yaşıyorum. Her satırı okumaya anlamaya, sindirmeye çabalıyorum. Sayın @kolezyum 'a hem beni ve gördüğüm kadarıyla pek çok insanı alıp götüren kaleminden dolayı, hem de iyi dileklerinden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum. Ve elbette tecrübelerini hüzünlerini, sevinçlerini bizimle paylaşan diğer herkese de çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. Belki de buradaki pek çok insanın bu bilgileri acı yoldan öğrenmelerine engel oluyor, ve zaman içinde körelen umutlarını diri tutmalarına imkan sağlıyorsunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4926/abd-ye-yeni-taşınmış-göçmenlerin-i̇lk-aylardaki-deneyimleri/3
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri

Yukarıdaki 2 konuyu da baştan sona okudum, uzun hikayeleri resimde görüldüğü şekilde indirip, hem rahatça okudum(ekrana bakmaktan göz bozulması aşamasına geldiğimden), hem forum dışından bir kaç arkadaşımla da paylaştım, minnettar oldular. Herkese yardımları için son bir kez teşekkür etmek istedim bu mesajla, bundan sonra inşallah DV’yi kazandım diye mesaj yazıp aranıza tekrar katılırım. Herkese mutluluklar, sevgiler.

2fa98caf-cf84-4b2a-b0ad-ed583956d249.jpg

Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU

@kolezyum kral kalemin harika. tecrübe çok önemli. burada kendine yol çizmeye çalışan insanlara tahmin ettiğinden çok faha fazlasını veriyorsun. bahtın açık olsun, sağol.

Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU
    • RE: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri

ilk cevabım olacak bu forumda. bu sebeple biraz heyecanlıyım. forum kültürüne alışkınım ve seviyorum ancak ilk defa hobi dışında gerçekten hayatımı kökünden değişrieme potansiyeli olan bir konunun forumundayım.

Öncelikle @Malkoç-Ömer @Cannavaro1903 @MySea @nuri ve adını hatırlayamadığım için utandığım (çok özür diliyorum) diğer kıymetli insanlardan Allah razı olsun. Ben Tr de iyi sayılabilecek bir maaşım var ve işim garanti, eşimde öğretmen 30 lu yaşlardayız çocuğumuz da yok. biz green karta başvurduk ve buradaki statümüzü hiçe saymayı göze aldık. açıkçası youtube un polyanna videolarından sonra olumsuz şeyler duymak amacıyla bu konu başlığını başından sonuna kadar okudum ve kart başvurusu konusundaki kararlarım pekişti.
      Katkı sağlayan, yardımlarını esirgemeyen ismini hatırladığım ve hatırlayamadığım tüm kıymetli forumdaşlara çok teşekkür ediyorum. inşallah istanbuldan yazdığım bu ilk mesajımı abd kıtasından devam ettirmek nasip olur. herkese çok teşekkürler. iyi ki varsınız.

Yaman TÜRKOĞLU
      Yaman TÜRKOĞLU