@crazycells
teşekkür ederim sağolun
yesQyes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Birsorum olacak 40 yaş üzeri lise mezunları ozaman liseyi 3 yıl okuyup mezun olmuştu biryerde görmüştüm lise 4 yıl olarak okuma şartı falan yazıyordu lise diploması 3 yıllık mezun olduğunda kabul edilmiyecek mi ??? bu mantıklı mı sizce ?? ozamanlar lise 3 yıldı çünkü
-
@Ozden-0 evet lise mezunuyum ve diplomam elimde teşekkürler cvp için
yesQyes tarafından gönderilen son iletiler
-
Mrb birşey sormak istiyorum 2024 başvurusunda kendim eşim ve kuzenime ve onun eşine benim pc başvurmuştummve kuzenimin eşi almanya doğumluydu ve ona çıktı geçen sene ve bu sene sadce eşime ve kendime başvurdum sizce daha önce bu ip adresine çıktı diye yada aynı pc den tekrar çıkmama gibi bir durum söz konusu olur mu sizce ???
-
@Ozden-0 evet lise mezunuyum ve diplomam elimde teşekkürler cvp için
-
Birsorum olacak 40 yaş üzeri lise mezunları ozaman liseyi 3 yıl okuyup mezun olmuştu biryerde görmüştüm lise 4 yıl olarak okuma şartı falan yazıyordu lise diploması 3 yıllık mezun olduğunda kabul edilmiyecek mi ??? bu mantıklı mı sizce ?? ozamanlar lise 3 yıldı çünkü
-
herkes için hayırlısı olsun benim için hayatımızın en önemli dönüm noktası hadi bakalım :))
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ds 260 formunu doldururken bir ücret yatırılıyormuş heralde bu ücreti aile bireyleri için tek tek mi ödenmesi gerekiyor acaba 4 kişilik aile için soruyorum
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Mrb lar forma yeni katıldım sorum şu greencard başvuruken çocukların pasaportu olmalımı yoksa sadece başvuru sahibinin yeterlimi ???