• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. nigdeli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nigdeli

@nigdeli

1
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum nigde

nigdeli Takip etme Takip Et

nigdeli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, Ds260 formunu dolduruyorum. Bazi sorularim var. Buradan mi sormaliyim?

• Benim yasim buyuk. Okudugum okullarin cogu ya kapanmis ya da adi degismis. Tarihlere ulastim coguna ama emin olmadiklarim icin bunlari belirtecegim bi yer ya da bilmiyorum secenegi yok, mecbur bir sey girmek lazim. Arasalar oyle bir okul cikmayacak mesela. Nerede belirtebilirim bunlari?
      • Adres degisikligi cok yapmisiz. Nufus dairesi bile 2007 oncesini cikarmiyor. Buldum cogunu ama bunlar sorun olmaz herhalde dimi?
      • Son olarak son bolumde herseye No dedik bir tek asi sorusuna yes dedik. TD asisi, hepatit, ve Vocid19 asilarinin belgeleri var cunku. Dogru yapiyorum dimi?
        Tesekkurler
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      N
      nigdeli

nigdeli tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba, Ben DS260formunu eylulde gonderdim. Case number aktif oldu ama KCCden bana hic email gelmedi. Hala beklemeye devam mi yoksa birsey mi kaciriyorum acaba?

N
      nigdeli

@gucarslan lise mezunuyum ama SEKA meslek lisesi, yani MEBe bile bagli olmayabilir, ustelik yillar once kapanmis. diplomam da yok. en son ortaokul var. Ancak muzniyetten emeklilige kadar calisma belgelerim mevcut. Sanirim en az 2 yil calismak ya da lise ve ustu diploma diyordu, oyle degil mi?

N
      nigdeli

bir de 21 yas ustu de olsa cocuklarimin bilgisini girdim, ama benimle gocmen olmayacak dedim. Dogru mu?
      benim ingilizcem olmadigi icin kizim ceviriyor, birlikte giriyoruz bilgileri. yine basvuran applicant isaretliyoruz o yuzden. dogru mu?
      Son mezun oldugum okulun diplomasini bulamadim, evraklarda isteniyor mu?

N
      nigdeli

Merhaba, Ds260 formunu dolduruyorum. Bazi sorularim var. Buradan mi sormaliyim?

• Benim yasim buyuk. Okudugum okullarin cogu ya kapanmis ya da adi degismis. Tarihlere ulastim coguna ama emin olmadiklarim icin bunlari belirtecegim bi yer ya da bilmiyorum secenegi yok, mecbur bir sey girmek lazim. Arasalar oyle bir okul cikmayacak mesela. Nerede belirtebilirim bunlari?
      • Adres degisikligi cok yapmisiz. Nufus dairesi bile 2007 oncesini cikarmiyor. Buldum cogunu ama bunlar sorun olmaz herhalde dimi?
      • Son olarak son bolumde herseye No dedik bir tek asi sorusuna yes dedik. TD asisi, hepatit, ve Vocid19 asilarinin belgeleri var cunku. Dogru yapiyorum dimi?
        Tesekkurler
      N
      nigdeli