• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gyesilkayaa
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 4
    • Konu 1
    • İleti 5
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gyesilkayaa

@gyesilkayaa

9
    İtibar
    46
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Polonya

gyesilkayaa Takip etme Takip Et

gyesilkayaa tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar herkese,

28.07.2022 tarihinde Sarajevo’da girmiş olduğum mülakat deneyimimi aşağıda paylaşıyorum. Umarım mülakat alamamış arkadaşlar da süreç bitmeden mülakatlarını ve vizelerini alabilirler.

Belgeler:
      Mülakata götürülmesi gereken aynı ve bunlara siteden ulaşabilirsiniz. Sitede yazmamasına rağmen ben ek olarak banka hesap dökümü götürdüm fakat istemediler.
      Elçililk, diploma hariç tüm belgeleri Boşnakça kabul ediyor. Diplomanızın kopyası İngilizce olmak zorunda.
      Ben bazı belgelerimi Türkçe’den Boşnakça’ya yeminli tercüme ettirdim. Bu arada çeviri ofisinin verdiği hizmetten çok memnun kaldım. Eğer dilerseniz iletişime geçebilirsiniz: Profis Translation Agency
      Belgelerinizi email olarak gönderdiğinizde size fiyat bilgisi veriyorlar.

NOT: Polonya’dan polis sertifikası almak için yaşadığınız şehirdeki adliyeye gidip 30 zloty karşılığında hemen sicil kaydı alabiliyorsunuz.

Mülakat Günü

8:00’de olan mülatıma saat 7:30’ta elçiliğe ulaştım. Kapıdaki polis görevli ismimi listeden kontrol etti ve DS-260 onay formunu göstermemi istedikten sonra beklememi söyledi. Saat 8’e doğru içeri girip kontrolden geçtim. Mülakatın yapılacağı alana girdikten sonra belgeleri vermek için vezneye geçtim. Bu süreçte herhangi bir sıra numarası vs verilmiyor. bana Sırasıyla diplomanın aslı ve kopyası, Türkiye için aldığım arşivli sicil kaydı, Polonya’dan aldığım sicil kaydı aslı ve ingilizce çevirisi, edevletten aldığım askerlik durum belgesi (tecilli) ve çevirisi, 1 adet fotograf ve pasaport. Sitede yazan diğer dökümanları da siz yanınızda bulundurunuz. Son olarak parmak alma işlemini gerçekleştirdi ve yandaki vezneye geçip ödememe yapmamı istedi. Hemen sonra da mülakatı yapacağım vezneye geçtim.

Yemin ettikten sonra şu an nerede yaşadığım, orada ne iş yaptığım, ne kadardır bu işi yaptığımı, Amerika’da nereye gideceğimi ve orada tanıdığım birinin olmadığını sordu. Verdiğim tüm cevaplar çok kısa ve netti.

Tekrar sol 4 parmak izimi aldıktan 1-2 dakika sonra vizemin onaylandığını söyledi ve DHL'den pasaportu almam için ne yapmam gerektiğini belirten bir evrak verdi. Teşekkür edip ayrıldım. Akşamında da DHL ofisinden pasaportumu aldım.

Bu süreçte bu forumdan ve Telegram grubundan çok faydalandım.
      @gucarslan başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gyesilkayaa
    • Baker İş İlanı - Brooklyn, New York City

Merhabalar herkese,

Brooklyn'de yer alan işletmem için katmanlı hamurlar bilgisi olan (min 1 yıl deneyim) bir baker arıyorum. Çalışma saatleri Çarşamba-Cuma 08:00-16:00, Cumartesi - Pazar 05:00-14:00.
      İletişim kurabilecek seviyede İngilizce bilgisine sahip olunması gerekli. Culinary & Baking Arts eğitimi olanlar tercih sebebi. Saatlik ücret 20-22 USD aralığında. Deneyimi ve çalışma izni olmayanlar lütfen ileşime geçmesinler.
      Özgeçmişinizi [email protected]'a gönderebilirsiniz.

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      G
      gyesilkayaa

@tohma31 Belgeler İngilizce veya Bosnakça olabilir. Sadece diplomanın yeminli tercümesi İngilizce olmalı.
      Ben Polonya'da yaşadığım için belgelerimi Türkçe'den Boşnakça'ya yeminli çevirttirdim. Polonya'da Türkçe-İngilizce yeminli tercüme ettirme şansım olmadığından.

G
      gyesilkayaa

gyesilkayaa tarafından gönderilen son iletiler

• Baker İş İlanı - Brooklyn, New York City

Merhabalar herkese,

Brooklyn'de yer alan işletmem için katmanlı hamurlar bilgisi olan (min 1 yıl deneyim) bir baker arıyorum. Çalışma saatleri Çarşamba-Cuma 08:00-16:00, Cumartesi - Pazar 05:00-14:00.
      İletişim kurabilecek seviyede İngilizce bilgisine sahip olunması gerekli. Culinary & Baking Arts eğitimi olanlar tercih sebebi. Saatlik ücret 20-22 USD aralığında. Deneyimi ve çalışma izni olmayanlar lütfen ileşime geçmesinler.
      Özgeçmişinizi [email protected]'a gönderebilirsiniz.

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      G
      gyesilkayaa
    • RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Selamlar herkese,

ABD'ye ilk girişimi Eylül ayında gerçekleştirdim ve Aralik sonunda cikis yaptım. Yaklaşık 10-11 ay ABD disinda kalacağım. Ne yazık ki reentrye başvurmaya vaktim olmadı ani kararla dönüş yapmam gerektiğinden.
      ABD disinda kalacağım 10-11 sure disinda bir eğitim almayı düşünüyorum. ABDye giriş yaparken aldigim eğitimi kanıtlasam ve vergi beyannamesi gibi dokümanları sunsam memurları ikna etme konusunda elim güçlenir mi dersiniz?

Degerli görüşleriniz icin teşekkürler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gyesilkayaa

@tohma31 Belgeler İngilizce veya Bosnakça olabilir. Sadece diplomanın yeminli tercümesi İngilizce olmalı.
      Ben Polonya'da yaşadığım için belgelerimi Türkçe'den Boşnakça'ya yeminli çevirttirdim. Polonya'da Türkçe-İngilizce yeminli tercüme ettirme şansım olmadığından.

G
      gyesilkayaa

Merhabalar herkese,

28.07.2022 tarihinde Sarajevo’da girmiş olduğum mülakat deneyimimi aşağıda paylaşıyorum. Umarım mülakat alamamış arkadaşlar da süreç bitmeden mülakatlarını ve vizelerini alabilirler.

Belgeler:
      Mülakata götürülmesi gereken aynı ve bunlara siteden ulaşabilirsiniz. Sitede yazmamasına rağmen ben ek olarak banka hesap dökümü götürdüm fakat istemediler.
      Elçililk, diploma hariç tüm belgeleri Boşnakça kabul ediyor. Diplomanızın kopyası İngilizce olmak zorunda.
      Ben bazı belgelerimi Türkçe’den Boşnakça’ya yeminli tercüme ettirdim. Bu arada çeviri ofisinin verdiği hizmetten çok memnun kaldım. Eğer dilerseniz iletişime geçebilirsiniz: Profis Translation Agency
      Belgelerinizi email olarak gönderdiğinizde size fiyat bilgisi veriyorlar.

NOT: Polonya’dan polis sertifikası almak için yaşadığınız şehirdeki adliyeye gidip 30 zloty karşılığında hemen sicil kaydı alabiliyorsunuz.

Mülakat Günü

8:00’de olan mülatıma saat 7:30’ta elçiliğe ulaştım. Kapıdaki polis görevli ismimi listeden kontrol etti ve DS-260 onay formunu göstermemi istedikten sonra beklememi söyledi. Saat 8’e doğru içeri girip kontrolden geçtim. Mülakatın yapılacağı alana girdikten sonra belgeleri vermek için vezneye geçtim. Bu süreçte herhangi bir sıra numarası vs verilmiyor. bana Sırasıyla diplomanın aslı ve kopyası, Türkiye için aldığım arşivli sicil kaydı, Polonya’dan aldığım sicil kaydı aslı ve ingilizce çevirisi, edevletten aldığım askerlik durum belgesi (tecilli) ve çevirisi, 1 adet fotograf ve pasaport. Sitede yazan diğer dökümanları da siz yanınızda bulundurunuz. Son olarak parmak alma işlemini gerçekleştirdi ve yandaki vezneye geçip ödememe yapmamı istedi. Hemen sonra da mülakatı yapacağım vezneye geçtim.

Yemin ettikten sonra şu an nerede yaşadığım, orada ne iş yaptığım, ne kadardır bu işi yaptığımı, Amerika’da nereye gideceğimi ve orada tanıdığım birinin olmadığını sordu. Verdiğim tüm cevaplar çok kısa ve netti.

Tekrar sol 4 parmak izimi aldıktan 1-2 dakika sonra vizemin onaylandığını söyledi ve DHL'den pasaportu almam için ne yapmam gerektiğini belirten bir evrak verdi. Teşekkür edip ayrıldım. Akşamında da DHL ofisinden pasaportumu aldım.

Bu süreçte bu forumdan ve Telegram grubundan çok faydalandım.
      @gucarslan başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.

G
      gyesilkayaa
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

Case numaram 166** ve mülakat yerim Varşova.
      Varşova çok yavaş çalıştığı için henüz mülakat maili alamadım.
      Sizce dosyamı Ankara'ya taşımalı mıyım?

G
      gyesilkayaa