aslında çok detaylı sorulara girmedi. Evraklarım vardı biliyorsun.inceledi.daha sonra jfk gümrük bölümünün çıkışında bir odaya alındım.bu tarz sorunlu girişleri olan inanları ayrıca bu odaya getiriyorlar. burada çok detaylı olmamak kaydı ile neden girmekte geç kaldığım soruldu.kronolojik sıraya bağlı kalmak kaydıyla olayları anlattım.
sonra direkt damgayı basarak girişimi onayladı. 2 yıldır girememiştim.ameliyat ve pandemi dolayısı ile. çok zorlamıyorlar.ve bazı insanlara soru bile sormuyorlar.tamamen o anki ruh hallerine bağlı soru sorup sormamak. ama bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlar kesinlikle o odaya alınacaklar. ayrıca daha sonra valizleri de incelenecek.
benanunali tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)Diğer Kategorilerdeki Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
selam.bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.2016 yılı greencard sahibiyim.En son haziran 2018 tarihinde Amerika'ya giriş yaptım. Türkiye'de çalıştığım yer ile sözleşmem devam ettiği için geri döndüm.Amerika'da herhangi bir SSn veya diğer işlemleri başlatmadım. 2019 Yılında ameliyat ve fizik tedavi görmeme sebep olan bir kaza yaptım. 2019 senesi tamamen ameliyat ve fizik tedavi etkileri ile geçti.2020 yılında da pandemi ve Trump hükümetinin göçmenlerin Amerika'ya girmesini yasaklayan kanundan dolayı giriş yapamadım.Şimdi sorum şu.
Elimde ameliyat raporlarım vs. mevcut. Bunların İngilizce'ye tercümesini alıp (tabi yeminli tercüme) durumumu anlatan bir dilekçe ile birlikte direkt Amerika'ya uçup gümrük polisi ile mi muhatap olsam yoksa SB1 vizesi için mi uğraşsam. Özellikle okuduğum yorumlar içinde @crazycells kullanıcı isimli arkadaşın bilgi sahibi olduğunu düşünüyor. Yardım ve fikir paylaşımı için şimdiden teşekkür ederim. -
@gucarslan @crazycells iyi günler diliyorum. çeşitli sağlık sorunları ve pandemi dolayısı ile 2 senedir Amerika'ya giriş yapamadım. Elimde ameliyat raporlarım ve fizik tedavi aldığıma dair resmi evraklarım mevcut. 2016 yılı Green card sahibiyim. 3 sene giriş çıkış yaptım.2019 dan bugüne giriş yapamadım.
Sroum ; direkt Amerika'ya mı gireyim veya SB1 vizesine mi başvurayım. Geri dönüş yaparsanız çok minnettar olacağım. Teşekkür ediyorum. -
@gucarslan bu arada teşekkür ediyorum ilginiz için.
-
@gucarslan çok teşekkür ediyorum dostum. Umuyorum hepimiz için güzel olsun.
Bilgi vereceğim gelişme olursa. Sağlıcakla kalın. -
teşekkür ediyorum dostum. sağolasın
-
merhaba dostlar.hatırlarsanız sorunum vardı Amerika'ya giriş ile ilgili. Evet giriş yaptım. Çok sorun yaşamadım Kesinlikle @gucarslan ve @crazycells dostların söylediği gibi tolerans gösterdiler. Giriş yaptım ve banka hesabımı açtırdım.Aralık 15 itibarı ile artık yerleşmeye gidiyorum. Sevgili @gucarslan ve @crazycells size birt sorum daha olacak. Social security number için randevu sistemine geçilmiş.ancak ben randevu sürecini başlatamadım bir türlü. online başvuru yapabiliyor muyuz? Bununla alakalı yönlendirme yaparsanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.
benanunali tarafından gönderilen son iletiler
-
aslında çok detaylı sorulara girmedi. Evraklarım vardı biliyorsun.inceledi.daha sonra jfk gümrük bölümünün çıkışında bir odaya alındım.bu tarz sorunlu girişleri olan inanları ayrıca bu odaya getiriyorlar. burada çok detaylı olmamak kaydı ile neden girmekte geç kaldığım soruldu.kronolojik sıraya bağlı kalmak kaydıyla olayları anlattım.
sonra direkt damgayı basarak girişimi onayladı. 2 yıldır girememiştim.ameliyat ve pandemi dolayısı ile. çok zorlamıyorlar.ve bazı insanlara soru bile sormuyorlar.tamamen o anki ruh hallerine bağlı soru sorup sormamak. ama bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlar kesinlikle o odaya alınacaklar. ayrıca daha sonra valizleri de incelenecek. -
merhaba dostlar.hatırlarsanız sorunum vardı Amerika'ya giriş ile ilgili. Evet giriş yaptım. Çok sorun yaşamadım Kesinlikle @gucarslan ve @crazycells dostların söylediği gibi tolerans gösterdiler. Giriş yaptım ve banka hesabımı açtırdım.Aralık 15 itibarı ile artık yerleşmeye gidiyorum. Sevgili @gucarslan ve @crazycells size birt sorum daha olacak. Social security number için randevu sistemine geçilmiş.ancak ben randevu sürecini başlatamadım bir türlü. online başvuru yapabiliyor muyuz? Bununla alakalı yönlendirme yaparsanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.
-
teşekkür ediyorum dostum. sağolasın
-
@gucarslan çok teşekkür ediyorum dostum. Umuyorum hepimiz için güzel olsun.
Bilgi vereceğim gelişme olursa. Sağlıcakla kalın. -
@gucarslan bu arada teşekkür ediyorum ilginiz için.
-
@gucarslan, içinde söyledi: SB-1 Returning Resident Visa (SB1 Geri Donen Gocmen Vizesi)
@benanunali merhaba, öncelikle geçmiş olsun diyorum ilgili ameliyatınız için.
en son 2018'de giriş yaptığınızı görüyorum yorumunuzdan.peki green card şuan elinizde mi?
ve abd'de banka hesabı ya da buna benzer sizi oraya bağlayan bir bağ bulunuyor mu?GREEN CARD bende.Herhangi bir hesabım yok ama,eğer olabilirse gitmeden önce açtıracağım. Zannediyorum bunu yapma imkanım olacak. Orada bir arkadaşım var ve beni bekliyor.Ben gitmeden hesap açıp telefon aldırabilirim diye düşünüyorum.Zannediyorum SSN numarası green card hazırlanırken green card sahibi kişi için çıkarılıyormuş diye biliyorum.
-
@gucarslan @crazycells iyi günler diliyorum. çeşitli sağlık sorunları ve pandemi dolayısı ile 2 senedir Amerika'ya giriş yapamadım. Elimde ameliyat raporlarım ve fizik tedavi aldığıma dair resmi evraklarım mevcut. 2016 yılı Green card sahibiyim. 3 sene giriş çıkış yaptım.2019 dan bugüne giriş yapamadım.
Sroum ; direkt Amerika'ya mı gireyim veya SB1 vizesine mi başvurayım. Geri dönüş yaparsanız çok minnettar olacağım. Teşekkür ediyorum. -
selam.bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.2016 yılı greencard sahibiyim.En son haziran 2018 tarihinde Amerika'ya giriş yaptım. Türkiye'de çalıştığım yer ile sözleşmem devam ettiği için geri döndüm.Amerika'da herhangi bir SSn veya diğer işlemleri başlatmadım. 2019 Yılında ameliyat ve fizik tedavi görmeme sebep olan bir kaza yaptım. 2019 senesi tamamen ameliyat ve fizik tedavi etkileri ile geçti.2020 yılında da pandemi ve Trump hükümetinin göçmenlerin Amerika'ya girmesini yasaklayan kanundan dolayı giriş yapamadım.Şimdi sorum şu.
Elimde ameliyat raporlarım vs. mevcut. Bunların İngilizce'ye tercümesini alıp (tabi yeminli tercüme) durumumu anlatan bir dilekçe ile birlikte direkt Amerika'ya uçup gümrük polisi ile mi muhatap olsam yoksa SB1 vizesi için mi uğraşsam. Özellikle okuduğum yorumlar içinde @crazycells kullanıcı isimli arkadaşın bilgi sahibi olduğunu düşünüyor. Yardım ve fikir paylaşımı için şimdiden teşekkür ederim.