• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eren
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eren

@eren

2
    İtibar
    124
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eren Takip etme Takip Et

eren tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

@crazycells Çok teşekkürler sabırla cevapladığınız için, inşallah her şey sorunsuz giderse ben de deneyimlerimi yazarak destek olurum burada arkadaşlara. İyi günler dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      eren

eren tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Çok teşekkürler sabırla cevapladığınız için, inşallah her şey sorunsuz giderse ben de deneyimlerimi yazarak destek olurum burada arkadaşlara. İyi günler dilerim.

E
      eren

@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@gizem DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@gizem DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Konsolosluğa gönderdiğim bilgi mailine aşağıdaki şekilde yanıt geldi.

“Evlenen kisinin, esine ait isim soyad ve dogum tarihi bilgisini (pasaportta yazildigi sekilde) tarafimiza emaille gondermesi gerekmektedir. Es dosyaya eklenmelidir ki, es icin de basvuru formu doldurabilsin. Ana basvuru sahibine ait DS260 basvuru formu acilmalidir ki, formdaki medeni durum bilgisi degistirilip, form gorusmeden once elektronik ortamda tekrar tarafimiza ulastirilabilsin. Bu yontemle mulakata birlikte katilmalari saglanabilecektir.”

Bu durumda dosyayı açmak derken tekrar KCCye göndermeyi değil konsolosluk nezdinde işlem yapmaktan bahsediyorlar değil mi?

erken gondermissiniz sorunuzu 🙂 yukarida da dedigim gibi mulakat tarihiniz belli olduktan sonra kendileriyle iletisime gecip DS260 formu ekleyin.

Su an KCC ile iletisime gecmenize gerek yok, mulakat tarihi aciklandiktan sonra konsoloslukla isinizi halledebilirsiniz. KCC'yi hic karistirmayin bu ise bence 🙂

@crazycells evet ben de sorumu o şekilde milakat tarihi belli olduktan sonra evlilik bildirimi açısından genel olarak sorudm case vermeden. Böyle bir yanıt geldi. Tekrar gönderilmeyecek o zaman KCCye konsolosluğa evlilik belgesini gönderdiğimde ?

Evet, KCC'yi karistirmayin ise 🙂
      mulakat tarihiniz belli olunca dosyaniz konsolosluga gonderilecek, o durumda tek muhattabiniz Ankara Konsoloslugu olmali...

Sayın @crazycells bu konsolosluk mailinden Konsolosluk tarafından ana başvuru sahibinin 260formunun tekrar KCCye gönderileceğini anlamamalıyız değil mi? Konsolosluk nezdinde 260 açılıp güncellenecek ve mülakat tarihi ertelenmeyecek? Benzer bir durumdayım ben de. Eylül ayı son olduğundan, Konsolosluğun bu tarz bilgi değişimlerinde mülakat ertelemesi yapmadığından emin olmak istiyorum. Rica etsem cevaplar mısınız?
      @cyoart @uzay @sorusuvar @ed48 @Monarizzaa da sanırım aynı süreçlerden geçmiş, konsolosluk ile görüşüldüğünde mülakat tarihine kadar gerekli güncellemeyi yapıp tarihinde görüşmelerine gittiklerini anlıyorum sizin tavsiyeniz üzerine.

E
      eren