@emirgenco hayırlı olsun çok sevindim 

carefreething
@carefreething
carefreething tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Güven-Carmen-Tek ben de teşekkür ederim.

-
RE: ABD yolculuğunda ilaç götürmekYolculuk içinde yayımlandı
@crazycells çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

-
@Tdream Çok teşekkür ederim

-
Merhaba, gönderilen linklerdeki yapılan tablolara bakarken reddedilen başvuruların çokluğu dikkatimi çekti, red almak çok zor diyorlardı facebook gruplarında, sizin bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?
-
@emirgenco arkadaşınız USMLE steplerini geçmiş mi yoksa yeni mi başlıyor çalışmaya USMLE için?
-
@emirgenco Ben de yeni atanacağım dr olarak ama orada doktor olarak çalışabilmemiz için USMLE steplerini geçmemiz gerekiyor. bunun k1 vizesiyle bir ilgisi vardır diye düşünüyorum
-
@Güven-Carmen-Tek tebrik ederim çok sevindim, şubattan onaylananları görmek çok güzel

carefreething tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ucak Yolculugu ve Ucak BiletiYolculuk içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar, yeşilkartım varken ABD den TR ye avrupa üzerinden uçarken transit vize almak zorunda mıyım acaba?
-
@crazycells çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

-
Merhabalar amerikadaki nişanlımın annesinin k1 vitaminine ihtiyacı var orada doktorlar ampul formunu reçete etmiyorlarmış ama hastanede ampul formda kullanıyor hâlâ. Hastane çıkışında tablet formunda reçete edilmiş ama tablet formu gerçekten çok pahalı bir ilaç dozaj olarak da fazlaca alması lazım. Benim sorum ampul formunu burdan bagajda götürmek sorun olur mu ama yaklaşık 24 paket civarı götürülecek aynı ilaçtan.
-
@Güven-Carmen-Tek ben de teşekkür ederim.

-
@Güven-Carmen-Tek tebrik ederim çok sevindim, şubattan onaylananları görmek çok güzel

-
@emirgenco hayırlı olsun çok sevindim

-
@emirgenco Ben de yeni atanacağım dr olarak ama orada doktor olarak çalışabilmemiz için USMLE steplerini geçmemiz gerekiyor. bunun k1 vizesiyle bir ilgisi vardır diye düşünüyorum
-
@emirgenco arkadaşınız USMLE steplerini geçmiş mi yoksa yeni mi başlıyor çalışmaya USMLE için?
-
Merhaba, gönderilen linklerdeki yapılan tablolara bakarken reddedilen başvuruların çokluğu dikkatimi çekti, red almak çok zor diyorlardı facebook gruplarında, sizin bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?
-
@Tdream Çok teşekkür ederim